Stjepan Kovač: Vjerujem da Međimurje ‘naginje’ prema Zoranu Milanoviću

Unutar stranački izbori za predsjednika SDP-a, odnosno prvi krug stranačkih izbora, održati će se 2. travnja, a drugi 9. travnja, dok će Konvencija stranke biti 16. travnja. To će biti neposredni tajni izbori, jedan član, jedan glas.

S obzirom na to da je 2. travanj sve bliže, već se sve glasnije može čuti kako članovi SDP-a ‘dišu’, kada je riječ o reizboru dosadašnjeg predsjednika stranke Zorana Milanovića ili o izboru novog čovjeka, Zlatka Komadine.

Jedan od onih koji je već donio odluku i to javno obznanio je čakovečko gradonačelnik Stjepan Kovač. – Osobno, moj izbor je Zoran Milanović, kazao je Kovač, jer smatram da je naša suradnja bila na visokom nivou. Što god da je bila potreba Grada Čakovca uvijek je bio pri ruci i voljan pomoći, tako da smatram da je trenutno Zoran Milanović najbolji i najkvalitetniji izbor za daljnje vođenje stranke.

O tomu postoji li bilo kakva ‘direktiva’ ili preporuka na nivou Županijske organizacije SDP-a za koga će se glasati, Kovač ističe kako je Milanović njegov osobni izbor, a ostali članovi SDP-a mogu slobodno međusobno razgovarati i razmijeniti mišljenje o novom predsjedniku. -Smatram da Međimurje ipak više naginje Zoranu Milanoviću, kaže čakovečki gradonačelnik.

Kovač isto tako vjeruje da nekakvih većih podjela prije, a pogotovo nakon izbora među članovima SDP-a u cijeloj Hrvatskoj, pa tako ni u Međimurju neće biti jer treba nastaviti raditi, treba jačati stranku, i ono što svi govorimo, bez obzira za kojeg kandidata bili na kraju će pobijediti SDP.

O tomu, kako o izboru za novog ili starog predsjednika stranke ‘diše’ i razmišlja vrh ŽO međimurskog SDP-a prema najavama vodećih ljudi te organizacije trebali bi saznati kroz kojih desetak dana.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije