ŽIVOTNE PRIČE: Našla ga u krevetu s muškarcem

Priče se temelje na istinitim događajima na području Međimurja. Čitatelji traže da se nadjenu fiktivna imena aktera, kao i mjesta, kako se ne bi zlorabila njihova intima ili intima njihovih prijatelja, poznanika, rodbine… Dejan iz Čakovca ispričao nam je životnu priču svoje prijateljice.

Sonjina neispavanost popraćena jakim glavoboljama, rezultirala je ranijim odlaskom s posla. Kad je otključala kuću, nemalo se je iznenadila vidjevši pred vratima spavaće sobe velike, nepoznate muške cipele. Vidjelo se na njima da nisu nove, već pomalo iznošene. Nije joj bilo jasno što su radile ispred sobe, još k tome znatno veće od muževih papuča smještenih do njih. Odškrinula je vrata i umalo vrisnula kad je vidjela da ispod pokrivača vire tri muške noge. Zastala je i u nevjerici promatrala hoće li se pomaknuti, dvojeći da li da priđe i otkrije ih ili pričeka i uvjeri se kako joj se takvošto samo pričinilo. Odjednom je izvirila nečija  glava i približila se njezinome mužu, ljubeći ga. Tada je vrisnula, dlanom prekrivajući usta ne bi li prigušila zvuk koji je zasigurno dopirao do susjedstva.

– Sonja! Nije ono što misliš! Što radiš kod kuće u ovo doba? – progovorio je njezin muž Mario, panično povlačeći na sebe pokrivač, dok je njegov partner izletio iz kreveta, žurno oblačeći dio odjeće razbacane po sobi te se provukao kraj Sonje posegnuvši usput za cipelama, i izašao.

– Pusti me sad. Nemoj ništa govoriti – promrmljala je i posegnula za lijekovima uredno poslaganim na noćnom ormariću – molim te da se izgubiš iz kuće na neko vrijeme, dok se ne smirim.

Njezin glas hladan poput gromade leda ušao je u Maria koji je shvatio da je u ovome slučaju doista najbolje da ode. Nije imalo smisla uvjeravati je da ono što je vidjela svojim očima, nije istina. Znao je da je kraj braku, da mu to njegova žena nikada neće oprostiti. Znao je da joj ne može obećati da se neće više viđati s drugim muškarcima, kad je to bio on bez maske i licemjerja. Na neki mu je način odlanulo što više neće morati živjeti zatočen u svome tijelu. Puno puta je razmišljao da ode bez objašnjenja u neku sredinu gdje ljudi nisu konzervativni, gdje imaju razumijevanja za «drugačije» i kao takve ih prihvaćaju. Sad je došlo to vrijeme, nema više povratka.

Još kad je bio u pubertetu, Mario je potajno uzdisao kad bi vidio zgodnog momka, boreći se protiv emocija, skrivajući ih. Ponekad bi pocrvenio od neugode kad bi njegova mašta prekoračila granicu, tada bi se počeo intenzivnije družiti s djevojčicama, ne bi li ostavio dojam malog zavodnika. U njegovom su okružju takve nazivali pogrdnim imenima, vrijeđajući njihov rod, ne pokazujući ni najmanju dozu razumijevanja. Svoje prvo ljubavno iskustvo imao je tijekom studija u Zagrebu kad je malo više popio i otišao u gay-bar, za kojeg je već odavno znao da postoji, ali nikako da smogne hrabrosti da zakorači u taj svijet. Imao je osjećaj da su sve oči uprte u njega i da ga osuđuju.

Tu mu je noć u baru prišao izuzetno zgodan momak te ga počastio pićem. Pričali su o njegovom studiranju, razmijenili iskustva, zaključivši kako imaju puno toga zajedničkog. Mario je svome novopečenome prijatelju priznao da je prvi puta u baru i da još nije imao fizički dodir s muškarcem. Redala su se pića s njima i oslobađajući duh. Krenuli su prvi dodiri, zatim stisak tijela u ritmu žestokih nota, ono o čemu je godinama maštao. Uzbuđenje je dosegnulo vrhunac, spajajući dva tijela strastvenim poljupcem. Tu su noć završili u stanu momka o kojem je znao toliko malo, a s kojim ga je vezalo mnogo. Bila je to noć puna strasti, Marijeva prva nezaboravna noć nakon koje su se nastavili viđati.

Završetak studija je donio bitne promijene u Marijev život. Morao se vratiti jer su mu roditelji našli posao. Nisu ga više mogli financirati, čega je on bio svjestan te je znao da je bajci kraj. Oprostio se od partnera uz dogovor da će se povremeno viđati, koliko će im to budžet i vrijeme dozvoliti. Međutim, Mario je pustio život u kolotečinu koju mu je nametalo društvo, pokušavajući biti ono što nije. Ubrzo se oženio kako bi ugodio roditeljima, ali se ipak nastavio viđati sa svojim ljubavnikom i još jednim muškarcem kojeg je upoznao preko interneta. Sa ženom je rijetko kad vodio ljubav, smišljajući razne dijagnoze koje izazivaju impotenciju kod njega.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije