POHVALE NA RAČUN NAČELNIKA

NA DANIMA OPĆINE Radimir Čačić: ‘Do Vičevića – Selnica je bila zadnja rupa na sviralu’

- Njegovom golemom energijom, općina se diže iz dana u dan i sada je to što je...pak ljudi vidite, mislim ne... Pa tko bi pametan u ono ludo vrijeme kada je općina propadala kandidirao se za načelnika, a Ervin se je i moramo ili morate na njega biti ponsoni i stajati iza njega, poručio je u Bukovcu na Danu općine Selnica Radimir Čačić, predsjednik stranke Narodna stranka-Reformisti, stranke koja u Općini Senica ima ogroman broj članova simpatizera. Zapravo je ovog trenutka najjača politička stranka!

Na svečanosti Dana Općine Selnica kao i na otvorenju novoizgađene ceste u Bukovcu nazočan je bio i svima poznati negdašnji ministar prometa i graditeljstva uz još nekakvu funkciju Radimir Čačić, danas župan Varaždinske županije, i kako je rekao voditelj protokola Dejan Buvač, predstavnik parlamentarne stranke, a to je Narodna stranka-Reformisti.

A gdje je Čačić, dosadno ne može biti, te je i ovaj puta Ratko, kako ga je oslovljavala zamjenica međimurskog župana Matije Posavca, vrlo elegantna, poletna i raspoložena Sandra Herman, bio vrlo inspiriran, posebice prema svojoj stranci i selničkom načelniku Ervinu Vičeviću, ali i predsjednici središnjice reformista Sandri Herman, koja se u jednom trenutku zanijela, pak je Selnicu zamijenila Belicom, a Ratko je rekao kako to nije čudno jer sada Selnica blistavija je od Belice za što u pozitivnom primišljaju zasluge pripadaju i Sandri, kako ju je on oslovio.

A Čačić i kao predsjednik Reformista i kao član parlamentarne stranke i kao varaždinski župan uživao je visoki stupanj poštivanja od domaćina, a publika naravno podijeljena, kak se to međimurcima šika.

Želimo biti ‘pesnica sjevera’ ovoj nikakvoj Vladi

– Vidite ovo, ovu cestu, to je kolosalni uspjeh jedne male sredine koja ima velikog načelnka. Do Vičevićeg dolaska za načelnika općine Selnica je bila među najslabijim općinama u Hrvatskoj, hrvatskim vlastima posljednja rupa na svirali. Njegovom golemom energijom, općina se diže iz dana u dan, pak vidite ova cesta stoji 2, 1 milijun kuna, pak to je realni općinski proračun. To je trebalo dovući i mi smo pomogli.

Sami vidite koliko je sjever Hrvatske, naše 3-4 županije u nepravednom odnosu od strane Vlade u odnosu na druge. Mi ne tražimo ništa posebno, samo tražimo da Vlada bude vjetar u leđa lokalnoj samoupravi, sve drugo mi znamo napraviti. Kaj nismo već toliko puta pokazali da smo… – ma šta ovi znaju. Sjever od Hrvatske traži samo da bude ravnopravan sa ostalima.

Pak znate, svi znaju da sam ja osnovao HNS (Hrvatsku narodnu Ssranku) koja je kasnije iznevjerila i prevarila birače i završilo je kako tako i nije važno. Sada stvaramo novu snagu želimo ‘pesnicu sjevera’ koja će jasno udariti po stolu i reći ili ovako ili dosta. I prosim vas podržavajte Ervina, u svojem stilu (nekome bahatome) poručio je Bukovčanima i okupljenom puku vrlo raspoloženi prvi čovjek hrvatskih Reformista.

Načelnik Ervin Vičević, imao je podulji nagovor, a Radimiru Čačiću je zahvalio što je za stol doveo pregovarače te se uspio riješiti problem s geodetskim zavodom Split. Dojam je kako Čačić podržava Vičevića kao malo koga i kako Vičević vjeruje Čačiću kao malo kome, a rezultati toga su vidljivi u preobraćenoj i sve ljepšoj selničkoj općini.

 

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije