Tri komemoeracije u Jasenovcu na teret sve siromašnijeg puka

Razni antifašisti, Krausi, Milanovići, Pupovci, Habulini i drugi ‘lišajevi’ našeg društva ne žele sudjelovati na zajedničkoj komemoraciji s državnim vrhom, nego žele svoje ‘zvjezdane’ komemoracije, a sve na teret osiromašenog i poniženog hrvatskog puka

Sramota, hrvatski političari državni i lokalni, ljevičarski mediji i razne udruge građana bave se ravnopravnošću spolova, antifašizmom, Jasenovcem, Mirjanom Rakić, Pupovcem, Hajdukom i ne znam čime nekorisnim još, a država je gotovo na izdisaju.

Tisuće mladih odlazi u svijet, gospodarstvo propada, poljoprivredno zemljište pokriva drač, susjedi nasrću na sveto hrvatsko tlo, ponižavaju naše nacionalne veličine, a predsjednica, premijer, obadva dopremijera i ostala elita se klanja komunističkim izmišljenim ikonama i veličinama.

Hoće li nezaposlenima, ovršenima, blokiranima, poniženima biti bolje ako Pupovac, židovi, antifašisti, komunisti, ateisti, masoni i ostale umišljene glave ne otiđu u Jasenovac i pokloniti se izmišljenim brojevima žrtava Nezavisne države Hrvatske. Neće, kao što im neće biti bolje i ako otiđu, jer krema će za to dobiti dnevnice, bogate obroke i pića i laprdati do iznemoglosti, a narod će dalje kopati po kontejnerima, stajati u redovima za besplatni grah, girice ili fritule, čekati u pučkim kuhinjama, a prevareni, poniženi i prezreni hrvatski branitelji birati između štrika oko vrata i kašikare na grudima.

Na sramotu svima od Pantovčaka, Banskih dvora, ministarstava ovih i onih… Do oni koji su stvarali i stvorili novu Hrvatsku, a to su hrvatski branitelji koji kopaju jarke, kose zelene površine, ruše drva i obavljaju druge poslove za mizerne dnevnice, a samo s jednim ciljem – da prehrane sebe i svoju obitelj, ostaci ‘crvene države’ uživaju u blagodatima i putem javnih uglavnom lijevih medija lamentiraju o nevažnim stvarima. Mislim si kako je baš Darinko Kosor najpozvaniji da nam kaže što je bila NDH. Ili da nam predsjednica države poruči kako je NDH bila najmanje demokratska, nezavisna i samostalna.

U godinama kada je Kosor obavljao razne političke funkcije i kada je predsjednica države boravila u svijetu iz Hrvatske je moralo zbog politike i nezaposlenosti otići više hrvatskog naroda nego ih je živjelo u NDH. Koliko je Darinko Kosor i njegovi stvorio radnih mjesta, zaposlio mladih ljudi, omogućio im školovanje i napredovanju na proizvodnim radnim mjestima? Što antifašisti čine da tisuće mladih ne bi trebalo odlaziti iz Hrvatske u svijet. Imam osjećaj kako je antifašistima i njihovim partnerima cilj da u Hrvatskoj ostanu oni sami, jer sve novo, katoličko, napredno i domovinski, njima smeta.

Samo je pitanje tko će im zaraditi kune od kojih će oni živjeti bolje od Putina, Camerona, Oreškovića i drugih. Zaboravio sam na trenutak. Kune će im osigurati američke, britanske i francuske agenture koje nikako da prihvate samostalnu Hrvatsku i kojima najviše od svega smeta ‘Za dom spremni’ i zahtjevi Hrvatske da njihova ljubljena Srbija treba ispuniti više zahtjeva prema pristupu EU pregovorima.

Vozim se neki dan uz buduću Gospodarsku zone Brezje kod Murskog Središća i mislim si kako kada bude jedne godine gotova u njoj neće imati tko raditi. Imam osjećaj da Mursko Središće zaista više nema nezaposlenih, jer sve je otišlo, a ono malo što je ostalo u potrazi je za poslom u Grazu, Leibnetzu. Badgesteinu, Klagenfurtu, Spitalu, Frankfurtu, Mariboru, Milanu, Genovi, Amsterdamu i drugim gradovima Europe.

Vidim i čujem kako u Gospodarskoj zoni u Svetom Martinu na Muri nedostaju domaći radnici pak dolaze iz drugih krajeva bivše države. Mladost i stručnost su antifašisti, židovske općine, ljevičari, tajkuni, licemjeri i haračlije protjerali u strani svijet gdje se cijeni posao, a ne je li netko lijevi, desni, katolik ili ateist. Kada to shvate, a bojim se da nikada neće jer petokraka im je oduzela moć i razum, onda će u Hrvatskoj biti dobro. Hrvatskoj treba njezin Viktor Orban i to svima mora biti jasno. Stalno podilaženje i ulizivanje strancima Hrvatskoj i njezinom puku neće donijeti ništa dobro.

Dobro je što hrvatski rukometaši odlaze na Olimpijske igre, što u Hrvatsku stiže neraspadnuto tijelo Svetog Leopolda Bogdana Mandića, što je na vratima Urbanovo 2016. i što će se Stipi Mesiću oduzeti prava, odnosno blagodati koje nije zaslužio. Pitam se hoće li biti dovoljno zlata za sva međimurska uistinu zlatna vina koja će se ocjenjivati za Dane vina u županiji Zrinskih?!

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije