KOLUMNA Zara Vej: Ljepota… stare kvočke

Pratim ove zanimljive reklame o pomlađivanju i tako to već jedno duže vrijeme. Sa pedeset i sitniš godina imam izgled pedesetogodišnjakinje, jer da i sakrijem nekoliko godina dok sam u položaju vertikalno, sve se otkrije kad si u položaju horizontalno ili pod tušem.

Slično vožnji autom, svaki znak nešto znači. Pred nekim moraš stati, pred nekim usporiti, a nekad bome mora se zaobilaznicom… Jedna moja frendica se redovito pomlađuje. Lakira nokte i lijepi na njih zvjezdice, boji kosu, oblači tijesnu garderobu živih boja, pa se mnogima čini da će joj dojke doživjeti infarkt.

Uglavnom, voli nepotrebni cirkus na svojem tijelu. Posebno je opterećena borama. Da su žene nakon četrdesete predivne, to zna svaki pravi muškarac. Tako ona, u subotu, u polutami gradskog kafića, naleti na nekog mlađeg tipa i u dva dana sve je učinila da se perlitanjem zagladi za koju godinu manje.

Sinoć je bila s njim na spojaku i očekivala početak neke veze, avanture, nemam pojma, valjda je uglavnom očekivala, ako ništa drugo, dobar provod i seks. Moram priznati da je frajer fizički izrazito lijep i kulturan. Od subote je ona bila na sedmom nebu samo zbog toga što je rekao da voli starije žene. Mlađe su, kaže, nekako neozbiljne. Ja volim kad žena zna što govori i što radi, rekao je. U stvari, starije znaju što hoće.

Danas se frendica vozi s posla i zove me mobitelom… bilo mi je čudno zašto me odmah ujutro nije izvijestila o svojoj novoj avanturi… a ona šuti pa plane… – Goni ga u tri krasne i slične nuspojave… rekao je da ne voli naperlitane kvočke, već pametne starije žene. Vjeruj mi, draga, prisjeo mi je onaj sok od jabuke. Da sam znala da će tako završiti, kresnula bih pivu da ni ja njega ne vidim.

Tko ga po moru provoza, budalu balavu. Valjda mu je cijela obitelj hendikepirana. Šteta potrošenoga goriva, bolje da sam pozvala k sebi doma onog svog Baltazara i prežderala se preostale šunke… Što kažeš, uvijek naletim na budalu, zar ne? To je pitala mene dok sam već bila na izmaku snaga od slušanja.

A što bih joj rekla? Čovjek je dobro rekao. Rekao je da voli pametne i malo starije žene od sebe. Bio je potpuno jasan. Mislim si, možda je puderom sakrila baš onu boru, koja mu se u petak kad su prvi put naletjeli jedno na drugo, učinila neodoljivom. A danas ju je, najvjerojatnije, sakrila puderom…

Toliko o pomlađivanju, zaglađivanju, peglanju i zatezanju… Uostalom, i o godinama…

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije