KOLUMNA Zara Vej: Ženske grudi, muški klik među nogama

Dakle, priča o grudima zapravo je priča o ženi i majci, erotskom stimulansu koji kao navigacija pokazuje put ljubavnoj igri.

Nazdravljam zimi, pozdravljam jesen na odlasku i sklopljenih očiju hvatam probuđene emotivne senzore. Muškarce ja od milja zovem… komadi, eto tako, uživam pri pomisli na one koji su uspjeli izgraditi svoju osobnost do ženskog obožavanja. Nježni su oni i dobri, ali ih žene, priznali oni to ili ne, uvijek uspijevaju razljutiti, jer, davno su otkrile njihove… slabe strane.

Dakle, nazdravili smo zimi, pustimo vegetaciju neka miruje, a ja ću citirati rečenicu našeg prijatelja Tina, koji je uz kavu zamišljeno gledao kroz prozor i revoltirano prekinuo razgovor društvanca koje je mlatilo praznu slamu.

– Kad će ponovo to sunce svući kapute sa ženskoga roda!? Izluđuje me zima! Svi smo ga začuđeno pogledali, a on se začudio nama što blejimo u njega.

– Oprostite što nisam u tijeku političke naricaljke, meni je život prekratak da i samo minutu posvetim toj diskusiji. Teško se uklapam u primitivizam, ja sam više stvorenje za užitke. Zato dragi moji, jedva čekam toplo vrijeme da djevojke i žene razgolite svoja ramena i pokažu svoje atribute, a grudi… ajme… ženske grudi su zakon svih zakona. Na njima sam započeo život, e tako ga želim i završiti – ostavio je novčanicu na stolu i lagano se uz smiješak naklonio, pritom mi namignuvši. Gledali smo za njim i razgovor je bio završen. Brzo smo se razišli.

Priznajem, uvijek sam se pitala, zašto muškarci vole ženske grudi? Zašto ih obožavaju, od gledanja do pipanja, milovanja i snova o njima. Naravno da žene uživaju u svakom dodiru prstiju i muške ruke na tako osjetljivim mjestima. One najmudrije lukavo će ih, kao poskoke navesti na ljubavnu igru. Naravno, grudnjaci su ovaj put, za neku drugu priču. Zaista nepresušna tema sa tisuću nijansi roza boje.

Kopkao me Tin, koji je na brodovima proveo dobrih dvadeset godina i dan danas, opijen ženskom ljepotom ostao je neženja. A generacija smo. U osnovnoj školi bio je kao mršavi zeko, skakao je od djevojčice do djevojčice ne bi li koju nehotice rukom dodirnuo po propupalim grudima. U srednjoj mu se izgubio svaki trag. Sa majkom i očuhom odselio je u Kanadu, ali njegov život bili su brodovi, putovanja i žene. O svojim avanturama nikada nije pričao. Jednom je samo rekao… ženu treba pustiti neka raste, a onda uživati s ljubavlju u njezinim plodovima.

Dakle, priča o grudima zapravo je priča o ženi i majci, erotskom stimulansu koji kao navigacija pokazuje put ljubavnoj igri. Nisam bila mirna, još iste noći mobitelom sam probudila Tina. – Kako sam znao. Ma znao sam tisuću posto da će te znatiželja natjerati na poziv – rekao je sneno. – Da si nazvala pola sata prije, dala bi svoj doprinos mojoj masturbaciji.

– Daj, ne šali se s tim stvarima. Prvo da se ispričam, ali znam da se nećeš ljutiti što zovem. Pa rekao si mi već nekoliko puta neka zovem u bilo koje doba dana ili noći ako poželim razgovarati. – Rekao sam, ionako se još privikavam. Nedostaje ti ozbiljni razgovor o svemu? Nogomet, politika i vicevi su te već, primjećujem, otjerali u samoću i rad u tišini. Reci…

– Pa znaš… ono što si rekao o grudima… to si rekao tako na svečani način. Uvijek sam se pitala… – zastala sam – Što si se pitala… koliko sam naučio od osnovne škole? Ili koliko sam žena imao ploveći morima, koliko sam vodio ljubav…?

– Pa… ne… to je ipak tvoj život. Ali jedan detalj, ono o grudima… uvijek me zanimalo što muškarci uistinu misle o grudima. Kako ih doživljavaju. Što im znače… – Ženske grudi nisu gradivo koje možeš naučiti i prijaviti ispit – rekao je. – Nego?

– Ne izazivaj me, mala. Očito nisi usvojila gradivo. Što si radila svih ovih godina? – Uvijek me iritiralo kad su muškarci zviždali kad bih obukla izazovniju majicu, kolege na poslu nehotice se obrusili o mene samo da bi se dotaknuli mekoće prsnoga koša – pokušavala sam biti duhovita.

– Eh, ostala si mi u lošem sjećanju iz osnovne škole. A već tada si imala lijepe razvijene grudi. Ali dobro, pustimo sada to. Tada sam još mirisao na majčino mlijeko. To je ono najsvetije koje prvo moraš poštivati. Majčine grudi koje doživljavaš kao izvor života. Ali ne ostajemo bebe, zar ne? – Znaš … – htjela sam nastaviti, ali me Tin prekinuo.

– Ovako ćemo, već si i mene zbunila… Kada sam rekao da želim toplo vrijeme, rekla bi pjesma, da lijepe žene prolaze kroz grad… nema tu tajni. Žene znaju kako izazivati. Obuku majice bez grudnjaka. Muškarcima je često teško u tim trenucima – šalio se – A sad ću ti zaista reći kako ja doživljavam grudi. Teoretski… a u praksi…

– Teoretski samo … – brzo sam rekla – pa na spavanac. – Draga moja… isključi silikone, o njima ne pričam, ne zanimaju me, zamisli svoje grudi koje se njišu lagano u hodu, mislim da su trojka ili četvorka… bradavice koje su zapravo najveći izazov. One govore sve. O želji, nježnosti i grubosti, o vrhuncima. Bradavice i grudi su Viagra, draga moja.

One su oduvijek za mene igra koju ne možeš naučiti i prestati, već igrati do beskonačnosti. Opet i opet. Nema seksa bez tog uvažavanja grudi, razumiješ? Nema pravih orgazama bez grickanja bradavica i uzdaha. Grudi su dio žene. A žena je stvorena da ju se obožava. Ona žena koja te nauči vrijednostima ljubavi, toj ćeš priuštiti i sva zadovoljstva. Osjećaji, potencija, orgazmi, sve to kreće od nje i atributa. Grudi su mi oduvijek najveći atribut.

Ima žena koje obole, ali zato se umjesto grudi nađe drugi izvor radosti. Bolest dojke ne smije biti prepreka, niti razlog za odbacivanje. To je dio onoga što sam želio o grudima reći, ali ne mogu ti o tome više govoriti. Počelo mi se događati…

– Hvala ti … samo sam bila znatiželjna jer si ushićeno zaželio sunce, pa … – idemo spavati? – Mislim da si sve to dobro znala… ali izazivaš… Nisi ti bebica, draga – uzdisao je. -Idemo spavati – rekla sam. – Lijepe snove želim. Klik – veza se prekinula.

Moram priznati, probudio je želju u meni. A znala sam da je mnogo iskusniji od drugih muškaraca koje osobno znam. Grudi su put, reče on. Da, znala sam to i sama. Eh, naletit ćeš ti meni. Eh, Tin… brzo će proljeće… možda i prije Božića…

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije