mala subotica

GLAVNA ZVIJEZDA KAMPANJE Mama, baka, spremačica i velika rekreativka – Marija Jančec iz Male Subotice nagrađena je za svoju neumornu potrebu za kretanjem

Aktivna Marija Jančec iz Male Subotice osvojila je bicikl u kampanji “Pješke ili biciklom na posao, druženje, rekreaciju”

Danas, 15. listopada Zavod za javno zdravstvo Međimurske županije dodijelio je nagrade nagrađenim sudionicima kampanje “Pješke ili biciklom na posao, druženje, rekreaciju…” koja je trajala od 9. do 29. rujna ove godine. Glavnu nagradu, bicikl, osvojila je aktivna Marija Jančec iz Male Subotice.

Dnevna potreba za kretanjem

Marija, koja biciklira i šeće na dnevnoj bazi, vikende provodi u planinarenju i vožnji biciklom po Međimurju, a odbiciklira i svaki BIMEP u potpunosti, zapravo je već baka od 58 godina, ali i spremačica u Osnovnoj školi “Tomaša Goričanca” Mala Subotica. “Ja sam uvijek u pokretu, bilo na poslu ili slobodno vrijeme i uvijek se prijavljujem na ovu kampanju. Ove sam godine biciklom prešla oko 500 kilometara, a pješice 300 kilometara u 20 dana kampanje. Moram se kretati, to mi puno znači i za fizičko i psihičko zdravlje. A muž me prati u stopu”, kaže Marija.

Suprug je velika potpora (ali i konkurencija)

Da je tome stvarno tako, dokazuje i činjenica je njezin suprug, Mladen Jančec ove godine biciklom prešao i najveći broj kilometara kampanje – čak 750 kilometara u 20 dana! Za svoj je trud također nagrađen vrijednim nagradama. “On nije dobio bicikl, ali ću mu svejedno dopustiti da koristi moj”, zaključila je Marija.

Svaka vam čast, zaista ste prava inspiracija!

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije