sretno!

PODRŽITE MEĐIMURSKE VINARE Još danas možete glasati za Sanju i Stanka Kovača u izboru za najbolji OPG!

Iz Prekope nam dolazi još jedna vinska priča o uspjehu. Sanja i Stanko Kovač, vrsni međimurski vinari i predstavnici treće generacije vinara u svojoj obitelji, našli su se među finalistima ovogodišnjeg izbora za najbolji OPG prema Večernjem listu

Njihov OPG, koji se vinogradarstvom i vinarstvom bavi već više od dva desetljeća, svoju posvećenost radu s vinovom lozom i brigom o svakoj sorti doveo je do vrhunske kvalitete vina. Iako su godinama usavršavali svoj zanat, tek prošle godine odlučili su ozbiljno zakoračiti na vinsku scenu, sudjelujući na sajmovima i ocjenjivanjima svojih vina.

Ove godine, Sanja i Stanko lansirali su svoj brendirani pušipel, a već s prvim nastupom u Londonu osvojili su srebrno odličje za Pušipel classic, s impresivnih 93 boda. Ovo postignuće donijelo im je najvišu ocjenu za Pušipel classic iz Međimurja, odmah iza poznatog traminca. Njihov trud nije stao na tome – za Chardonnay su također osvojili brončanu medalju, s osvojenih 88 bodova.

Podržite ove vrijedne međimurske vinare u njihovom daljnjem uspjehu. Glasanje za njih otvoreno je od 9. do 11. rujna, a svoj glas možete dati slanjem SMS poruke s tekstom OPG15 na broj 666705. Cijena SMS-a iznosi 0,49 €.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije