sretan rođendan!

VESELO DRUŠTVO Josip Palašek ‘Joža’ iz Belice u krugu obitelji i prijatelja proslavio 70. rođendan!

Josip Palašek, poznatiji kao Joža, iz Belice, u nedjelju je u svom domu proslavio svoj 70. rođendan okružen voljenom obitelji, prijateljima, rođacima i susjedima

U srdačnoj atmosferi, slavljeniku su se pridružili njegova kćer Katarina s partnerom Robertom, sin Siniša sa suprugom Ivanom, te najdraži unuci AnaKatarina i Marko, koje Joža obožava.

Jedan od najzanimljivijih trenutaka proslave priredili su susjedi Liljana i Zlatko Furdi, koji su ga rano jutro iznenadili lutkom lovca – savršenim poklonom s obzirom na Jožinu dugogodišnju strast prema lovu. A spomenimo i pretplatu na List Međimurje koju su mu poklonili snahini roditelji, Marija i Ivo Kranjčec.

Najveći doprinos organizaciji ovog prekrasnog događaja dala je njegova supruga Snježana, s kojom Joža dijeli posebnu ljubav i zahvalnost.

Uz mladolik izgled i neiscrpnu pozitivnu energiju, slavljenik je proslavio ovaj poseban trenutak s osmijehom na licu, a okupljeni su mu poželjeli još mnogo sretnih i zdravih rođendana u krugu svojih najmilijih.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije