Gulaš koji spaja

MEGASTARI U AKCIJI Lončarići i Kontreci kuhaju gulaš koji savršeno ide uz mrzli gemišt

Na proslavi Dana naselja Mala Subotica, veselje i mirisi domaće kuhinje ispunili su središte mjesta

Na proslavi Dana naselja Mala Subotica, među brojnim ekipama koje su pokazale svoje kulinarske vještine, jedna je posebna grupa plijenila pažnju – kršni momci iz obitelji Lončarić i Kontrec, okupljeni pod imenom “Megastari”. Darko, Dejan i Neven Lončarić te Mihael i Niko Kontrec nisu novaci u kuhanju gulaša – ovo im je jedan od omiljenih timskih sportova, u kojem dominiraju jednako kao i na seoskim sportskim igrama.

Svi volimo dobro iće i piće, našalili su se dečki, dok su miješali svoj gulaš i uživali u hladnom gemištu.

Uz hladni gemišt u ruci i miris kotlića u zraku, ‘Megastari’ su pokazali da su ne samo majstori kuhinje, već i pravog druženja.

Ovo nam nije prvi gulaš, ali sigurno će biti jedan od najboljih, uz smijeh su rekli dečki dok su uživali u ugodnom ljetnom popodnevnom druženju. Iako su bili spremni s nama podijeliti smijeh i pokoju šalu, jedan detalj su ipak zadržali za sebe – tajni sastojak svog gulaša.

Nema šanse da ga otkrijemo, rekli su uz smijeh. Ali, ako smijemo nagađati, čini se da je njihov ključni sastojak upravo – vedar duh i prijateljstvo.

Da su ‘Megastari’ skuhali vrhunski gulaš potvrdio je i igrač NK Spartak, Mateumoto Ayamu te popularni Zlatan Jambrović, poznatiji kao Božo.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije