POMAGAČI U NASTAVI

OŠ PODTUREN I MACINEC Krešo Balog i Danijel Bogdan na stručnom usavršavanju romskih suradnika pomagača

Krešo već 15 godina radi u OŠ Podturen, a Danijel 18 u OŠ Macinec

Ove smo prijatelje sreli na stručnom skupu Stručnog usavršavanje romskih suradnika pomagača, učitelja i stručnih suradnika u osnovnim školama. Tema skupa bila je: Strategija suradničkog učenja i motiviranje učenika za učenje.

Krešo Balog radi već više od 15 godina u OŠ Podturen. Uživa na svojem poslu promatrajući svaki dan razvoj i napredak romske djece, za koju nam govori, da su dobri jedni prema drugima.

-U slobodno vrijeme ribičija je moj izbor, ali pomažem i sinu u košnji trave – kaže.

Krešo je osobito ponosan na svoju djecu. Sin Krešimir ima svoju firmu i zaposlene radnike. Krešo ističe važnost bavljenja sportom, a ima se i kime ponositi. Četvorica njegovih sinova su nogometaši: Leonardo, Filip, Dino i Aleks. No, nisu samo muška djeca u centru pažnje, već i kći Dora koja je završila srednju medicinsku školu.

Danijel Bogdan radi 18 godina U OŠ Macinec i ponosan je otac troje djece: Lorene, Leonarda i Lare. Također je osobito ponosan na svoju kćer Lorenu koja je završila srednju medicinsku školu. Kako nam govori:

-Prihvaćen sam i na poslu i u naselju. Volim astronomiju i geografiju. Želio sam postati i profesor geografije, no financije nisu to dozvoljavale. Zato danas najradije volim biti u učionici geografije i slušati predavanje te tako naučiti nešto više o stvarima koje me zanimaju – rekao je danijel.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije