prelog

LJUBAV PREMA VISINAMA Silvija Crnković uživa u letu balonom, a skok padobranom je neostvarena želja!

Silvija Crnković iz Preloga nadaleko je poznata po svojem vrsnom frizerskom umijeću, no mnogi ne znaju kako veliku ljubav gaji prema nebeskim visinama

U Prelogu se već treću godinu za redom održava iznimno popularan Festival balona na vrući zrak koji mnogobrojne posjetitelje redovno ostavlja bez daha, a šareni baloni već od jutra ukrašavaju nebo i uveseljavaju Priločance.

Silvija Crnković u letu balonom uživala je već drugi put. – To je nešto posebno. – kaže s osmijehom.

Iako većina obično osjeća određeni strah prema letu s balonom, Silvija kaže kako je to potpuno neopravdano.

-Dok si gore osjeća se određeni smiraj, nije to adrenalin nego nešto što čovjeka opušta i tjera ga da to opet ponovi. To kažu svi koji su letjeli. – rekla nam je puna pozitivnih dojmova, a riječi hvale imala je i za skipere koji su puni iskustva i uvijek raspoloženi za sva pitanja.

-Od letenja nemam nikakav strah. – dodala je. Silvija se tako već nekoliko puta vozila avionom za koji u šali kaže kako joj je omiljeno prijevozno sredstvo.

Sljedeće godine će također letjeti balonom, no tu njezini snovi ne staju. – Želja mi je skakati s padobranom, ako ne prije, onda za 50. rođendan! – Zaključila je simpatična Silvija i počastila nas prekrasnim fotografijama i video snimkama sa svojih letova.















Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije