mlada nada

PODBRBEST Međimurski nogometni talent Roko Ciglar briljira u Njemačkoj

Roko je oduševio nogometne stručnjake

Da Međimurje Rasadnik ima puno talentiranih nogometaša potvrđuje nam Roko Ciglar rođen 2010. koji je na nedavnom ljetnom kampu u Ludbregu, kategorija U-15 reprezentacija izbornika Sretena Ćuka svojim izvedbama protiv NK Varaždina U17, te postignutim pobjedonosnom pogotkom protiv Slaven Belupa U17 oduševio nogometne stručnjake koji su bili zadivljeni njegovim prikazanim igrama u ove dvije utakmice.

Inače, Roko Ciglar je iz Podbresta, otac Danijel je rodom iz Orehovice, a igrao je u NK Croatiji i NK Budućnosti iz Podbresta, dok je mama Andreja iz Podbresta.

Kao i mnogi mladi i oni su otišli raditi u Njemačku, točnije u Munchen dok je Roko svoj nogometni put započeo u ‘Munchen 1960’ gdje već pet godina uspješno igra.

Njegove odlične igre nisu promakle njemačkim nogometnim stručnjacima te je bio pozvan za reprezentaciju Bayerna, dok je toj ekipi bio i kapetan koja je igrala na selektivnom turniru za reprezentaciju Njemačke, koja ide čak i okupljanje za njemačku nogometnu reprezentaciju U15.

Vjerujemo da će Roko i dalje u svom nogometnom razvoju briljirati stepenicu po stepenicu, ići prema gore te jednog dana zaigrati i za najbolju vrstu hrvatske nogometne reprezentacije.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije