OPĆINA ŠTRIGOVA

SVETI URBAN Načelnik Rebernik s električnog je bicikla pazio na vesele traktoriste

U mnoštvu traktora oldtimera i posjetitelja koji su okupirali Sveti Urban u nedjelju primijetili smo i načelnika Općine Štrigova Stanislava Rebernika

U mnoštvu traktora oldtimera i posjetitelja koji su okupirali Sveti Urban u nedjelju, 18. kolovoza povodom Rokovskog proštenja i 21. Međunarodnog rallyja oldtimer traktora primijetili smo i načelnika Općine Štrigova Stanislava Rebernika.

Uvijek nasmijan i spreman na razgovor, u smijehu je odgovorio na naše pitanje gdje je njegov traktor: “Jedini traktor koji ja imam je na mojoj majici (pokazuje majicu s natpisom ‘Sve mi uzmite, samo traktor mi ne dirajte’). Povorku ću pratiti sa začelja povorke, na električnom biciklu, tako da ću držati budno oko na vesele traktoriste”.

Zaista, u nizu ulaštenih oldtimera stajao je vrlo moderan električni bicikl na kojem nam je načelnik Rebernik rado pozirao.

A kada je krenula povorka, kao što je i najavio, načelnik Rebernik slijedio je traktoriste i njihove klasične limene ljubimce po štrigovskim bregima. Nadamo se da je baterija izdržala do kraja puta.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije