sretno, marija!

NATJECANJE UŽIVO Marija Zadravec: ‘Publika me motivira da budem još bolja!’

Marija Zadravec, profesionalno poznata kao Sweet Merry, kaže da će je nastup pred obožavateljima na Europskom seks prvenstvu motivirati da ponovno osvoji glavnu nagradu

Pobjednica Europskog prvenstva u seksu treba braniti svoju titulu pred publikom uživo – i ima plan kako još jednom osigurati pobjedu.


Marija Zadravec, profesionalno poznata kao Sweet Mery, nastupit će na pozornici drugog dijela natjecanja u Stockholmu 28. rujna. U organizaciji Swedish Sex Federation, promotivni napori su u punom jeku s mobilnim jumbo plakatom koji krstari gradom.

Plakat sadrži detalje o tome gdje kupiti ulaznice, kao i druge ključne informacije za one koji žele prisustvovati. Ekstravaganca seksa nazvana je “prvom takve vrste u Švedskoj i cijelom svijetu” i obećava da će ovaj put biti spektakularnija.

Marija je ranije rekla za Daily Star da je uvidjela kako joj se život promijenio nakon velikog dobitka i osvajanja nagrada. Ova 27-godišnjakinja, podrijetlom iz Pribislavca, ali sada živi u Njemačkoj, objasnila je kako joj je pobjeda omogućila kupnju luksuznog automobila kao i da uloži u veliku nadogradnju -prelazak s D kupa na F kup.

Prethodno je rekla: ‘Kupila sam novi BMW, uložila u svoj posao, uložila u sebe, dobila veće grudi i operirala nos.’

Ove godine organizatori idu korak dalje i žele zabaviti publiku uživo. VIP gostima su obećana vrhunska sjedala, piće i “dodatne pogodnosti za nezaboravno iskustvo”.


Događaj je otvoren za sve punoljetne osobe starije od 18 godina s ulaznicama. Marija je rekla da će ovo natjecanje biti noć za pamćenje.

“Plan mi je uložiti puno truda i pokušati osvojiti taj turnir”, dodala je Marija. “Jako sam uzbuđen jer će biti publika što me dodatno motivira.

“Ključ dobre izvedbe je biti svoj, prirodan. Volim seks, volim se dobro zabavljati i uživam pokazati ljudima najbolje od sebe. Publika me stvarno uzbuđuje i motivira da budem još bolja. Što više ljudi gleda, to sam uzbuđeniji i dajem više od sebe.”

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije