povezani glazbom

NOVI BEND Laura Kovačević i Acoustic duo – glazbeni talenti koji osvajaju publiku

Zajedničko sviranje pomaže im da budu dobre volje i opušteni, a reakcije publike pravi su im pokazatelj da su uspjeli prenijeti emociju

Dobro nam je poznato da su učenički domovi mjesta na kojima se sklapaju prijateljstva no i nalaze ljudi istih ili sličnih interesa. Pravi primjer tome su Laura Kovačević iz Đurđevca, Marija Klara Hodić iz Vratišinca te Emanuel Kontrec iz Murskog Središća.

Početkom prošle godine okupili su se u Učeničkom domu u Varaždinu te počeli zajedno svirati domske priredbe. Kako kažu zajedno super funkcioniraju i ovo ljeto započeli su sa svojim prvim zajedničkim svirkama. Tako su posjetitelji „Ljeta uz Muru“ mogli uživati u njihovim obradama hrvatskih pop pjesama.

Napominju kako uz dobru glazbu nije teško biti dobre volje i opušten. Emanuel i Klara poznaju se od malena, a s Laurom su odmah kliknuli jer dijele iste glazbene interese. „Svatko od nas ima neke svoje glazbene uzore koji su nas oblikovali kao pojedince, a na najbolji način pokušavamo uskladiti ideje i ukuse.“ – istaknula je Marija Klara.

Pred njima je nekoliko nastupa, a pozivaju vas da ih posjetite i podržite na ovogodišnjem Špancirfestu i to 24.8. (subota) u 18:00 na Trgu Slobode, 24.8. (subota) i 27.8. (utorak) u 20:00 te 31.8. (subota) u 18:00 sati u Kranjčevićevoj ulici i 25.8. (nedjelja) i 29.8. (četvrtak) u 17:00 te 30.8. (petak) u 18:00 sati u Gundulićevoj ulici.

„Publika uglavnom pozitivno reagira. Na nastupu u Murskom Središću je dio publike zaplesao na neke balade, tad je bilo još ljepše svirati jer nema ljepšeg osjećaja od onog kad vidimo da je publika shvatila što nam je bio cilj prenijeti joj.“ – istaknuli su.

Vjerujemo kako je pred njima mnogo nastupa no i sami su rekli kako svaku probu i nastup pokušavaju iskoristiti na najbolji mogući način te da se svako sviranje pretvori u „gušt“ koji ih veseli.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije