dječja olimpijada

ČOSKI KOT Branka i Ljubomir Hajdinjak već petu godinu okupljaju male sportaše u Čehovcu

U Čehovcu, malom mjestu velike tradicije, a vrlo lako bismo mogli dodati i velikog srca, Branka i Ljubomir Hajdinjak već petu godinu za redom organiziraju popularnu dječju olimpijadu - Čoski kot privlačeći sve veći broj djece iz mjesta, ali i šire

Olimpijada će se održati ovog petka, 16. kolovoza u poslijepodnevnim satima, a ideja za olimpijadu se rodila spontano, kao plod ljubavi prema druženju i igri na otvorenom.

-Sve je počelo kao ideja da suprug za prijatelje vani u dvorištu peče languše, no, naravno, djeci je bilo dosadno pa smo odlučili organizirati nešto posebno za njih. Bilo je tu malo igre loptom, reketima, što smo imali pri ruci. Djeca su samo pitala: Teta Branka, budemo tak’ i sljedeće godine? – prisjeća se Branka Hajdinjak uz smijeh.

Druženja ovakve vrste, kakva su nekada bila česta i spontana u obiteljima i društvima za djecu znače iznimno puno. – Djeca se druže, igraju, veselja nikad dosta. Prisutni su i roditelji, bake i djedovi kao vjerni navijači. – dodaje.

Ove godine će u olimpijadi svoje snage odmjeriti rekordan broj sudionika – čak 45 mališana, spremnih da se natječu u raznim sportskim disciplinama i igrama, sve od potezanja užeta, skakanja u vreći, vatrogasnom brentaču, čoski alki, turnira u malom nogometu i kuturanju roto bale.

Obitelj Hajdinjak, koju uz Branku i Ljubomira čini i sin Matija, brine da svaki sudionik ima sve što mu treba: od osvježavajućih napitaka do ukusnih zalogaja s roštilja. Svako dijete koje sudjeluje dobiva medaljicu ili pohvalnicu, a uz živu glazbu, čak i roditelji i navijači uživaju u ovoj veseloj atmosferi.

-Veselite se, družite se, budite uz klince, oni su ti za koje živimo! – poručila je obitelj Hajdinjak za kraj.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije