KNJIŽNICA 'NIKOLA ZRINSKI'

FOTO Pedalama do umjetnosti: Mateja Balent otvorila svoju prvu fotografsku izložbu

Danas je u 18 sati u čakovečkoj knjižnici 'Nikola Zrinski' na općem odjelu svečano otvorena fotografska izložba pod nazivom 'Fotografije pedalama bicikla' naše suradnice Mateje Balent

Izložbu su uredili i pripremili Borivoj Radojčić i Sandra Mikac, dok su grafički dio izložbe izradili Boris Lisjak i kreativni tim ‘DvijeLije’. Nakladnik izložbe je Ljiljana Križan.

Na samom početku svečanog otvorenja, autorica Mateja Balent zahvalila je prisutnima na dolasku te ukratko ispričala svoj fotografski put. Mateja je istaknula kako ima dva hobija – bicikliranje i fotografiranje, a kad ih spoji, nastaju izvrsne fotografije i zanimljivi putopisni video zapisi.

Posebno uživa u fotografiranju pejzaža prirode, određenih detalja, stare arhitekture i životinja. Mateja je objasnila kako bicikliranje pruža jedinstvenu perspektivu i priliku za hvatanje trenutaka koje često ostaju neprimijećeni.

Izložbu je službeno otvorila Matejina majka Božica Balent, koja također dijeli kreativnu strast za umjetnosti.

Otvorenje je proteklo u ugodnoj i opuštenoj atmosferi, uz mnoge pohvale za radove izložene na izložbi.

Podsjetimo, Mateja Balent iz Draškovca diplomirana je ekonomistica i radi u Udruzi umirovljenika Prelog te na razini Saveza udruga umirovljenika i starijih osoba Međimurske županije.

Uz to, Mateja je i vrijedna suradnica naše redakcije, ali i strastvena fotografkinja koja svojim radovima doprinosi zajednici i kulturnoj sceni.

Njezina posvećenost fotografiji i ljubav prema prirodi i putovanjima očituju se u svakoj fotografiji koju stvara.

Fotografska izložba ‘Fotografije pedalama bicikla’ prikazuje Matejinu jedinstvenu perspektivu i strast prema prirodi i putovanjima.

Izložba sadrži niz fotografija koje oduzimaju dah, prikazujući ljepotu prirode i svakodnevnog života kroz objektiv biciklističkog entuzijasta.

Njezine fotografije pozivaju posjetitelje da se zaustave i cijene ljepotu koja nas okružuje, često skrivenu u svakodnevnom životu.

Izložba je otvorena za javnost i svakako je vrijedna posjeta za sve ljubitelje fotografije i prirode.

Pozivamo sve zainteresirane da dođu i podrže ovu talentiranu umjetnicu te uživaju u njezinim predivnim radovima.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije