ovo je odlično!

MATEJ MIRI Glazbenik iz Belice novim singlom ‘Vrijeme’ vraća se dobrom starom Rock ‘n’ Rollu

Matej Miri, mladi glazbenik koji je već privukao pažnju svojim ranijim singlovima, sada se vraća s novim izdanjem na hrvatskom jeziku pod nazivom "Vrijeme"

Matej je do sada eksperimentirao s različitim glazbenim stilovima, no ovaj put se odlučio za rock ‘n’ roll izričaj na materinjem jeziku.

-Prva dva singla bila su više na nekom nivou mog osobnog eksperimentiranja. Zanimalo me kako bih se snašao u nekom stilu s kojim nisam nikad imao iskustva, pa sam se zbog toga i odlučio za engleski jezik – objašnjava Matej.

-No, za novi singl, osim što su me mnogi pitali kad će izaći pjesma na hrvatskom, utjecalo je i to što je to moj materinji jezik kojeg pričam cijeli život i u kojem se osjećam kao doma. – dodaje.

Spot za pjesmu ‘Vrijeme’ snimljen je u prekrasnoj šumi kod Čakovca, a ideju, režiju i montažu potpisuje Luka Vincetić.

-Želja nam je bila napraviti jednostavan spot koji neće previše oduzeti pozornost od same glazbe – ističe Matej i dodaje kako je spot čisti prijenos energije pjesme na ekran, bez velikih priča ili specijalnih efekata.

-Pjesma ‘Vrijeme’ govori o jednoj svakodnevnoj gnjavaži s kojom se svi susrećemo, a to je strpljenje – objašnjava Matej. – Kad čovjek nema strpljenja, čini mu se da vrijeme ide presporo, pa je pjesma u biti opis jedne rasprave čovjeka s vremenom.

Kada je riječ o glazbenom stilu, Matej priznaje svoju sklonost eksperimentiranju. – Nikad nisam bio vjeran samo jednom žanru. Prva pjesma je bila balada, druga neki miks surf glazbe i country-a, dok je nova pjesma moj dobri stari rock ‘n’ roll. – kaže.

Matej je i za snimanje novog singla i spota ostao vjeran svojoj ekipi i provjerenom studiju. Tako se i ovaj singl snimao u studiju ‘Jazbina’ uz producenta Marka Lajtmana.

Za kraj, Matej izražava zadovoljstvo novim singlom i optimizam za budućnost.

-Stvarno sam prezadovoljan time kako sve skupa zvuči. Nadam se da će i drugi dijeliti moje mišljenje. Pjesama imam puno, konstantno pišem, pa tko zna što slijedi. Za sada, uživajmo u novom singlu ‘Vrijeme’. – zaključuje.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije