Ponosni na Bivše Učenike

SREDNJA ŠKOLA PRELOG Monika Glavina-Hameleers radi kao docentica prava Europske Unije u Rotterdamu

Srednja škola Prelog može se pohvaliti mnogim uspješnim bivšim učenicima, a među njima se ističe Monika Glavina-Hameleers

Monika trenutno živi u Utrechtu, u Nizozemskoj, i radi kao docentica prava Europske Unije na Pravnom fakultetu Erasmus Sveučilišta u Rotterdamu.

Monika je završila Srednju školu Prelog u generaciji 2008./2009., a svoje srednjoškolske dane pamti s posebnim emocijama.

“Srednju školu Prelog pamtim kao mjesto gdje sam sklopila cjeloživotna prijateljstva. Uvijek se rado sjetim naših profesora, kojima sam jako zahvalna na uloženom trudu i strpljenju. Uvijek su me poticali na rad i da nikad ne odustanem od svojih snova. Bez njih sigurno ne bih bila tu gdje jesam,” ističe Monika.

Njezin put od Preloga do Rotterdama primjer je kako kvalitetno obrazovanje i podrška učitelja mogu oblikovati budućnost mladih ljudi. Uspjeh Monike Glavine-Hameleers inspiracija je sadašnjim i budućim učenicima Srednje škole Prelog, pokazujući da se trud, rad i posvećenost isplate te da snovi mogu postati stvarnost.

Srednja škola Prelog ponosna je na svoje bivše učenike koji postižu zavidne uspjehe diljem svijeta, a Monika Glavina-Hameleers zasigurno je jedan od najsvjetlijih primjera.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije