IMAMO POBJEDNICU

MOBICOM ČAKOVEC Ines Trojak iz Pušćina osvojila mobitel na nagradnom natječaju

Uz Inesinu preporuku i zadovoljstvo, MobiCom će zasigurno nastaviti rasti i širiti krug svojih vjernih korisnika

U nedavnom Facebook natječaju koji smo organizirali uz Servis za mobitele MobiCom iz Čakovca, na čelu s direktorom Dejanom Lončarićem, sudjelovalo je više od 5.000 prijava. Sreća se ovaj put osmjehnula Ines Trojak iz Pušćina koja je osvojila glavnu nagradu – mobitel Samsung a15 5g.

Prilikom preuzimanja nagrade, Ines Trojak nije skrivala svoje uzbuđenje.

– Doista nisam očekivala da ću upravo ja biti sretna dobitnica, ali eto, drago mi je što se sreća osmjehnula i meni. Svima ću i dalje s veseljem preporučiti Mobicom servis mobitela u Čakovcu!, izjavila je Ines, vidno zadovoljna mobitelom.

Direktor MobiCom-a, Dejan Lončarić, također je iskoristio priliku da zahvali svim sudionicima natječaja na njihovom sudjelovanju.

– Svim prijaviteljima želimo zahvaliti na sudjelovanju i povjerenju. Jasno je kome se možete obratiti kad na mobitelu pukne ekran, kad mobitel dođe u doticaj s vodom ili se jednostavno više ne želi puniti, našalio se te nastavio: MobiCom i ja osobno smo uvijek tu za sve vaše probleme s pametnim uređajima kako biste ih nesmetano mogli koristiti, izjavio je Lončarić.

Fotografijom Ines i Dejana zabilježili smo trenutak preuzimanja nagrade, a MobiCom nastavlja sa svojim poslom pružanja vrhunskih usluga servisa mobitela svim svojim klijentima.

Uz Inesinu preporuku i zadovoljstvo, MobiCom će zasigurno nastaviti rasti i širiti krug svojih vjernih korisnika. Čestitke Ines Trojak na osvojenoj nagradi!

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije