kad zasvira harmonika...

VIRTUOZ NA HARMONICI Dario Mikec iz Nedelišća glazbeno je čudo!

Dario Mikec je 24-godišnjak rodom iz Nedelišća koji je poznat po svojoj izvanrednoj sposobnosti da svira harmoniku, a sve to bez ikakvih nota, samo po sluhu

Još od djetinjstva, Dario je pokazivao nevjerojatnu vještinu i ljubav prema glazbi. Bez obzira na to koju pjesmu čuje, uz samo pet minuta slušanja, Dario uspijeva savladati melodiju i reproducirati je na svojoj harmonici. Ovaj nevjerojatan talent privukao je pažnju mnogih, koji ga sada nazivaju “mladom talentiranom nadom”.

Nakon što je prije godinu dana postao član TS Odabrani, Dario je svojim nastupima dodatno očarao publiku diljem Međimurja. Njegova predanost glazbi očita je u svakom tonu koji izvlači iz tambure ili harmonike. Kako kažu njegovi prijatelji, Dario se doslovno stopi s glazbom, a njegova energija nevjerojatno je zarazna.

No, Dario nije samo glazbeni virtuoz; također je poznat po svojoj ljubaznosti i otvorenosti prema ljudima. U doba kada su mnogi mladi zatvoreni u svoj svijet, Dario je iznimka. Često možete vidjeti kako razgovara s ljudima na proslavama i okupljanjima, dijeleći svoju ljubav prema glazbi s drugima.

“Zabava uz njega je zagarantirana, iznenađujuća, interesantna i nezaboravna”, kažu organizatori nedavno održanog testa s harmonikom koju svira Dario. Stoga nije iznenađenje što se mnogi već pripremaju za nadolazeći malonogometni turnir u Vratišincu, gdje će Dario svojim nastupom dodatno začiniti atmosferu.

Za sve ljubitelje glazbe i dobre zabave, dolazak na turnir u Vratišinec sutra je nezaobilazan događaj. Dario Mikec garantira da će svima pružiti nezaboravno iskustvo uz svoju harmoniku i zarazan entuzijazam.

Ukoliko želite doživjeti nešto posebno, pridružite se nama i upoznajte mladog Dareka, kako ga s ljubavlju zovu njegovi sumještani. Vidimo se na malonogometnom turniru u Vratišincu!

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije