SRETAN ROĐENDAN

SLAVLJE U DOMAŠINCU Muzikaš Leonardo Lisjak u dobrom društvu proslavio 28. rođendan!

Jučer je bio poseban dan za glazbenika Leonarda Lisjaka iz Domašinca koji je u dobrom društvu i u veselom ozračju uz puno glazbe proslavio svoj 28. rođendan

 Leonardo, čija ljubav prema glazbi traje od malih nogu, proslavio je svoj rođendan u krugu obitelji, prijatelja te članova njegove glazbene skupine ‘LSD.’

Leonardo Lisjak poznat je kao talentirani trubač i harmonikaš, a njegove vrsne glazbene vještine nije nedostajalo niti na rođendanu.

Posebno veselje na proslavi donijela je prisutnost njegove glazbene ekipe iz benda LSD, kojeg čine Leonardo, Stiven i Dejan. Njih trojica su svojim glazbenim umijećem dodatno začinili atmosferu i pridonijeli odličnoj atmosferi.

Svi prisutni su čestitali Leonardu rođendan uz želje za mnogo sreće, zdravlja i daljnjih glazbenih uspjeha. Uz smijeh, pjesmu i dobru zabavu, Leonardo je uživao u svojemu posebnom danu s ljudima koji mu najviše znače.

Nadamo se da će Leonardo nastaviti svoj uspješan glazbeni put te donositi radost svojoj publici i dalje. Sretan rođendan, Lira!

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije