glazba ih pokreće

BEND ‘IZGUBLJENI’ Val, Velimir, Marko, Fran, Mateo i Vito žive za rock ‘n’ roll

Oni su srednjoškolci, no svojim glazbenim umijećem, profesionalnošću i fantastičnom energijom oduševljavaju na svakom nastupu. Zovu se 'Izgubljeni' i ovo je priča o njima

Na bas gitari je Val Branilović iz Nedelišća, Velimir Tota iz Draškovca svira gitaru, kao i Marko Trninić iz Trnovca Bartolovečkog, Fran Želežnjak iz Svetog Martina na Muri je na klavijaturama, dok Vito Fleten iz Preloga udara po bubnjevima, a svi su predvođeni vokalom Mateom Orehovcem iz Čukovca.

Svoje školske obaveze i one u bendu odlično usklađuju. -Kako bi bend dobro funkcionirao probe moraju biti redovite, stoga svaki naš vikend izgleda jednako. Dobra atmosfera na probi unutar benda i samo rock n roll. – poručuju dečki i dodaju kako u prosjeku imaju jedan koncert na mjesec.

Na upit što sviraju i kako dogovaraju izbor pjesama rekli su sljedeće -Prevenstveno sviramo ex yu rock, ali zna se naći i po koja stvar iz alternativnog rocka. Izbor pjesama ponekad zna biti zahtjevan zbog raznih stilova rocka koji se slušaju u bendu, no sve uspijemo dogovoriti.

Kažu kako privatno slušaju sve od ex yu rocka, klasičnog rocka, alternativnog rocka i metala.

Planovi za budućnost?

-Svakako planiramo nastaviti s radom benda, živimo za pozornicu, a u planu nam je i snimanje našeg prvog singla ‘Život je Rock ‘n’ Roll’.

Mi smo ovu odličnu šestorku zatekli na preloškoj motorijadi, a u videu se i sami možete uvjeriti koliko dobro zvuče.

Sljedeći nastup će biti već ove subote, 15. lipnja u dvorištu Mesapa i to od 17 sati, a mi smo uvjereni kako je pred ‘Izgubljenima’ sjajna budućnost i još mnogo nastupa!

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije