UMJETNIČKI ATELJE

NOVO SELO ROK Ostvario se umjetnički san Slavice Tkalec – svečano otvoren simpatičan atelje

U srcu Novog Sela Rok, samouka slikarica Slavica Tkalec ostvarila je svoj dugogodišnji san otvaranjem vlastitog ateljea

Svečano otvorenje ateljea, na kojem su prisustvovali članovi njene uže obitelji i prijatelji, označilo je početak novog poglavlja u njenom umjetničkom životu.

Slavica, koja je godinama usavršavala svoju tehniku i stvorila prepoznatljiv umjetnički stil, konačno je dobila svoj prostor gdje može slobodno izražavati svoju ljubav prema umjetnosti.

Posebno dirljiv trenutak na otvorenju bilo je obraćanje Slavice, koja je izrazila ogromnu zahvalnost svom životnom partneru, Antunu Matoščeviću. Antun, poznat po svojoj marljivosti i predanosti, uložio je mnogo truda kako bi ovaj atelje postao stvarnost.

Njegovim vrijednim rukama projekt je od ideje do realizacije postao uspješan, pružajući Slavici savršen prostor za stvaranje i izlaganje svojih radova.

Okupljeni su s divljenjem promatrali atelje, čiji zidovi sada krase Slavičine slike, a atmosfera je bila ispunjena radošću i ponosom. Prijatelji i obitelj nisu skrivali oduševljenje, a mnogi su izrazili želju da se Slavičina djela što prije nađu u privatnim kolekcijama i izložbama diljem zemlje.

Atelje Slavice Tkalec sada je simbol umjetničke strasti, predanosti i vjere u snove, pružajući inspiraciju mnogima da slijede svoje strasti i ne odustaju od svojih snova.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije