ČEKA VAS DJ SPEKTAKL

PLEŠKOVEC Ne propustite prvi vrući DJ nastup Marije Zadravec

Ena Friedrich otkriva detalje o prijateljici Mariji Zadravec i njezinoj novoj karijeri

Domaći radio postavio je pet blic pitanja Eni, poznatoj po svojim ulogama u reality showovima, angažmanima za Playboy i jedinstvenom sadržaju koji snima.

Ena nam je otkrila nekoliko zanimljivih detalja o sebi i svojoj prijateljici Mariji Zadravec.

Ena je istaknula da je Marija sjajna osoba s kojom je uvijek lako surađivati. Njih dvije su mnogo puta radile zajedno, a Marijina energija i profesionalizam uvijek su ostavljali snažan dojam. Također upoznata s Marijinim nedavnim zaokretom u karijeri, uključujući njezin rad kao DJ-a i snimanje dueta, piše Domaći radio.

Posebno je zanimljivo što će Marija svoj prvi nastup kao DJ imati u rodnom Međimurju, u Amadeus klubu. Ena nam je otkrila da su joj mnogi sugerirali da prvi nastup bude u Zagrebu, ali Marija je odlučila da svoj debi napravi u svom rodnom kraju, što pokazuje koliko joj to mjesto znači.

Ena je pohvalila Međimurje kao regiju s pozitivnim i gostoljubivim ljudima te je rekla da uvijek rado posjećuje to mjesto.

Za kraj, Ena je poželjela Mariji puno sreće na njezinom prvom nastupu, i dodala da će također doći u Club Amadeus na prvi nastup svoje dobre prijateljice, piše Domaći radio.

Ekipa domaćeg radia također će popratit ovaj spektakl koji će prirediti DJ Sweet Mery & DJ Boky u clubu Amadeus -Pleškovec.

Vidimo se 01.06. U 22 h

Video intervju možete pogledati na ovome linku.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije