NAŠ GAMER

SRETNO TI BILO Nino Mikec iz Dekanovca putuje u Šangaj na Svjetsko prvenstvo PUBG-a

Nino Mikec iz Dekanovca, poznatiji kao 'Nixzyee', uskoro će predstavljati Hrvatsku na Svjetskom prvenstvu u popularnoj igri PUBG, koje se održava u Šangaju

Kao strastveni gamer, Nino je izgradio svoje ime u svijetu e-sporta, ističući se svojom vještinom i posvećenošću igrama.

Sutra, Nino će krenuti put Šangaja zajedno sa svojim suigračem iz tima Lukom Rukavinom iz Gospića, čineći ih jedine gamere iz Hrvatske koji će se natjecati na ovom velikom turniru.

Njih dvojica su simbol hrabrosti i talenta, predstavljajući našu zemlju na globalnoj gaming sceni.

Nino je postigao značajan uspjeh na regionalnim natjecanjima, a sada se spremaju testirati svoje vještine i taktike protiv najboljih igrača iz cijelog svijeta.

Podsjetimo, Svjetsko prvenstvo u PUBG-u, koje se proteže od 20. svibnja do 9. lipnja, okupit će najbolje igrače iz cijelog svijeta.

Sastav tima u kojem igrač Nino Mikec- Nixzyee sastoji se od nekoliko izvanrednih igrača koji su pokazali impresivno poznavanje igre i taktičku briljantnost u svojim prethodnim nastupima. Vođeni kapetanom Timom, timski duh i međusobno povjerenje ključni su elementi koji su im omogućili da dosegnu ovu razinu natjecateljske izvrsnosti.

Kroz mjesece predanog treninga i strategijskog planiranja, Nixzyee je dosegao vrhunsku formu i spreman je suočiti se s izazovima koje donosi međunarodno natjecanje. Njegova predanost i posvećenost igri jasno su vidljivi u njihovim taktikama i timskoj koordinaciji, što ih čini ozbiljnim konkurentima na turniru.

Osim borbe za prestiž i titulu prvaka, sudjelovanje na ovom turniru pruža igračima priliku za stjecanje neprocjenjivog iskustva, upoznavanje s drugim vrhunskim igračima i razmjenu taktičkih ideja i strategija. Ovo iskustvo će im zasigurno pomoći u daljnjem napretku i usavršavanju njihovih vještina u igri.

Zajednica Nixzyee stoji iza svog tima s ponosom i podrškom dok se pripremaju za natjecanje u Šangaju. Svi zajedno čekaju s nestrpljenjem da vide kako će se Nixzyee nositi s izazovima koji ga čekaju i nadaju se da će donijeti kući još jednu zasluženu pobjedu.

Nino i Luka imaju priliku pokazati svoje vještine i takmičiti se s najboljima, te možda donijeti slavu svojoj zemlji.

Poželimo im mnogo sportske sreće i neka se vrati s dragocjenim iskustvima i možda čak s odličjima. Sretno, Nino i Luka!

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije