Stiže nam jubilarni 60. Međimurski fašnik u Čakovcu, koji će se održati 10. i 11. veljače
Ususret fašniku, razgovarali smo s dugogodišnjim voditeljem ovog
tradicionalnog događaja, Zlatkom Nedeljkom
‘Pepsijem’ iz Miklavca.
Pepsi nam je otkrio da se pripreme za fašnik uglavnom fokusiraju
na izradu kostima, šivanje i dodatne dekorativne elemente.
Međutim, kada je riječ o vođenju programa i interakciji s
publikom, sve ide u smjeru spontanosti i improvizacije.
– Iskreno, rijetko se pripremam za nastupe. Volim se prepustiti
trenutku, humoru i energiji prostora, istaknuo je Pepsi.
– Kada vidim da netko reagira na moj humor, to mi je najljepša
nagrada u životu. Humor je naša hrana, a čini mi se da se premalo
smijemo, zaključio je.
Spontanost i otvorenost
Ovaj dugogodišnji voditelj čakovečkog fašnika vjeruje da je
upravo spontanost i otvorenost ključna za stvaranje nezaboravnog
iskustva za publiku.
Njegova sposobnost da brzo reagira na
situacije i uključi publiku čini ga nezamjenjivim dijelom ovog
karnevalskog slavlja.
Čini se da će i ovogodišnji fašnik u Čakovcu biti obogaćen ne
samo maštovitim kostimima i šarenim karnevalskim programom, već i
jedinstvenom dozom spontanosti i humora koji donosi Pepsi, čime
će se nastaviti tradicija smijeha i veselja koja krasi čakovečki
fašnik već šest desetljeća.
Zlatko Nedeljko Pepsi vas sve poziva na jubilarni 60. fašnik u Čakovcu – neka sreća,
šarenilo, ljubav i slavlje vladaju diljem Međimurja!