Vijesti / Koronavirus
Koronavirus
KORONA BROJKE U Međimurju 68 novih pozitivnih nalaza, u bolnici 19 ljudi
Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL

stanje u međimurju

KORONA BROJKE U Međimurju 68 novih pozitivnih nalaza, u bolnici 19 ljudi

Broj pozitivnih osoba u Međimurskoj županiji na današnji dan je 187

Prema podacima Zavoda za javno zdravstvo Međimurske županije u protekla 24 sata obrađena su 102 uzorka, od čega je evidentirano 63 pozitivnih nalaza na SARS-CoV-2 virus u Međimurskoj županiji, što je 61,7% pozitivnih od broja testiranih. Brzim antigenskim testiranjem potvrđeno je 5 pozitivnih pacijenata na SARS-CoV-2.

U protekla 24 sata oporavilo se 26 osoba. Broj pozitivnih osoba u Međimurskoj županiji na današnji dan je 187. Do danas je u mikrobiološkom laboratoriju Zavoda za javno zdravstvo uzeto 121 085 uzoraka, ne računajući testiranja naših građana u drugim ustanovama unutar i izvan Međimurske županije.

U Županijskoj bolnici Čakovec hospitalizirano je 19 pacijenata pozitivnih na SARS-CoV-2 virus. U protekla 24 sata nema hospitalizirano je 7 osoba, otpuštene su 2 osobe. Nema preminulih osoba.

Građani se mogu cijepiti utorkom i petkom od 12 do 14 sati u Zavodu za javno zdravstvo Međimurske županije i od 14 do 17 sati u trijaži Županijske bolnice Čakovec. Za cijepljenje nije potrebna prethodna najava.

Najnovije

Reci što misliš!