Vijesti / Koronavirus
Koronavirus
CIJEPLJENJE U MEĐIMURJU Ako niste pozvani, a želite primiti AstraZenecu, možete doći na lokacije cijepljenja
Međimurska županija

POZIV ZAINTERESIRANIMA

CIJEPLJENJE U MEĐIMURJU Ako niste pozvani, a želite primiti AstraZenecu, možete doći na lokacije cijepljenja

Građani koji neće biti pozvani na cijepljenje ovaj tjedan, a žele se cijepiti cjepivom AstraZenece, mogu doći na lokacije cijepljenja

Kako je izvijestio Stožer civilne zaštite Međimurske županije, tijekom ovog tjedna nastavlja se akcija cijepljenja građana.

Akcije cijepljenja će se provesti u srijedu, 5. svibnja i četvrtak, 6. svibnja u popodnevnim satima te u subotu, 8. svibnja u prijepodnevnim satima. Građani koji neće biti pozvani na cijepljenje ovaj tjedan, a žele se cijepiti cjepivom AstraZenece, mogu doći na lokacije cijepljenja, u srijedu i četvrtak nakon 18 sati te u subotu nakon 12 sati.

U petak, 7. svibnja organizirat će se dodatni punkt u krugu Županijske bolnice Čakovec za masovno cijepljenje od 9 do 13 sati, na koji se mogu odazvati sve zainteresirane osobe koje se žele cijepiti cjepivom AstraZenece.

Zavod za javno zdravstvo Međimurske županije poziva građane koji se još nisu prijavili za cijepljenje, a žele se cijepiti, da svoj zahtjev za cijepljenje prijave isključivo putem platforme Doma zdravlja Čakovec.

Pročitajte i ovo
Najgledaniji video
Najgledanija galerija
Izdvojeno

Reci što misliš!