Vijesti / Koronavirus
Koronavirus
BROJČANO STANJE PO MJESTIMA Najviše oboljelih od korone u Čakovcu, Orehovici i Nedelišću
Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL

PO GRADOVIMA I OPĆINAMA

BROJČANO STANJE PO MJESTIMA Najviše oboljelih od korone u Čakovcu, Orehovici i Nedelišću

Broj pozitivnih osoba u Međimurskoj županiji na današnji dan je 241

Prema podacima Zavoda za javno zdravstvo Međimurske županije u protekla 24 sata u mikrobiološkom laboratoriju Zavoda PCR metodom testirano je 170 osoba od čega je evidentirano 11 pozitivnih slučajeva na virus COVID 19 u Međimurskoj županiji. U protekla 24 sata oporavilo se 46 osoba. Broj pozitivnih osoba u Međimurskoj županiji na današnji dan je 241. Do danas je u mikrobiološkom laboratoriju Zavoda za javno zdravstvo uzeto 37 018 uzoraka, ne računajući testiranja naših građana u drugim ustanovama unutar i izvan Međimurske županije.

Testiranjima brzim antigenskim testovima koji se obavljaju u drugim zdravstvenim ustanovama i privatnim laboratorijima, primljena je informacija o 2 pozitivna slučaja. Epidemiološka služba ne raspolaže podacima o ukupno obavljenim testiranjima u drugim ustanovama. Epidemiolozi su na temelju kliničke slike (bez testiranja) dijagnosticirali COVID 19 kod dvije osobe.

Prema mjestu prebivališta u periodu od 18.01.2021. do 24.01.2021. godine, 34 je ukupno oboljelih na području grada Čakovca, 13 na području grada Mursko Središća, 13 na području grada Preloga, 1 na području općine Belica, 1 općine Dekanovec, 1 općine Domašinec, 4 općine Donja Dubrava, 8 općine Donji Kraljevec, 1 općine Donji Vidovec, 4 općine Kotoriba, 4 općine Mala Subotica, 20 općine Nedelišće, 25 općine Orehovica, 3 općine Podturen, 6 općine Pribislavec, 2 općine Selnica, 6 općine Strahoninec, 3 općine  Sveta Marija, 6 općine Sveti Juraj na Bregu, 3 općine Sveti Martin na Muri, 3 općine Vratišinec i 5 općine Šenkovec.

Pročitajte i ovo
Najgledaniji video
Najgledanija galerija
Izdvojeno

Reci što misliš!