Vijesti / Koronavirus
Koronavirus

dobre vijesti

PLENKOVIĆ NAJAVIO 'Teretane će se otvoriti prije 31. siječnja'

Nacionalni stožer civilne zaštite o otvaranju teretana ne zna ništa...

Premijer Andrej Plenković obratio se javnosti nakon sjednice Vlade te je govorio i o mjerama za suzbijanje epidimije koronavirusa.

- Nastojimo zaštiti populaciju koja može umrijeti zbog zaraze koronavirusom. Više je nego očito da su mjere koje smo usvojili 27. studenog polučile efekt. S obzirom na hladno vrijeme i sezonalnost virusa, mi nemamo sad pravo ni luksuz na fleksibilnost koja bi nam tijekom zime još mogla pogoršati situaciju - rekao je Plenković.

Dodao je kako je Vlada dosad balansirala između mjera za suzbijanje epidemije i održavanja gospodarstva i 'što korektnije života građana'.

- Mjere koje su sad na snazi trajat će do 31. siječnja, a teretane će se otvoriti prije 31. siječnja. Ako će situacija biti dobra, možemo ići u relaksiranje, no imajmo na umu da zimski mjeseci nisu prijatelj relaksacije. Kad će se otvarati teretane, you will be first to know - zaključio je Pleković.

Index je pitanje o otvaranju teretana postavio i Nacionalnom stožeru civilne zaštite, no oni su odgovorili da takvu informaciju nemaju.

Pročitajte i ovo
Najgledanija galerija
Izdvojeno

Reci što misliš!