za siguran i brz korak

DONACIJA HAIX donirao Zavodu za hitnu medicinu Međimurske županije zaštitnu obuću

- Hvala HAIX- u od srca u ime svih djelatnika - poručuju iz Zavoda

HAIX high-tech proizvođač funkcionalne obuće i odjeće s proizvodnim pogonom u Maloj Subotici donirao je zaštitnu obuću djelatnicima Zavoda za hitnu medicinu Međimurske županije. 

– Samo zajedničkim snagama možemo prebroditi izvanrednu situaciju poput ove –  kazala je Tanja Haimerl, predsjednica uprave HAIX-a.

– Mnogi naši kupci bore se na prvim linijama protiv korona virusa i obavljaju izvanredan posao za sve nas. Veseli nas što i mi s našim cipelama možemo dati svoj doprinos – istaknula je. 

O HAIX® -u 

HAIX® je specijalist za funkcionalnu obuću koji slovi kao provjerena marka. HAIX je prvi kad ljudi trebaju učinkovite cipele na koje se mogu osloniti – bilo u Europi, Sjevernoj Americi i Aziji. U sjedištu firme u bavarskom Mainburgu HAIX® ima specijalizirane odjele za istraživanje i razvoj kao i dizajn i marketing. U high-tech istraživačkom testnom laboratoriju HAIX-ovi inženjeri razvijaju nove funkcije te postavljaju nove trendove i standarde za zaštitne cipele. Proizvodnju svoje visokokvalitetne funkcionalne obuće HAIX® ima u Njemačkoj i Hrvatskoj gdje je poduzeće stvorio jednu od najmodernijih tvornica za proizvodnju obuće na svijetu. HAIX-ova grupa ima uz to i distribucijsko središte u Lexingtonu, Kentucky (SAD) te diljem svijeta zapošljava oko 1.700 djelatnika.

– Hvala HAIX- u od srca u ime svih djelatnika Zavoda za hitnu medicinu Međimurske županije na ovoj hvalevrijednoj donaciji. Ovim putem ujedno apeliramo na dosljedno pridržavanje epidemioloških mjera i provođenje preporuka HZJZ-a za sprečavanje zaraze koronavirusom. Pridržavanje svih dosad donesenih mjera i uputa je od ključne važnosti jer odgovornim ponašanjem možemo smanjiti širenje zaraze. Svatko mora biti svjestan odgovornosti za vlastito zdravlje, zdravlje obitelji i sugrađana – poručuju iz Zavoda za hitnu meidicinu Međimurske županije.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije