ROĐENDAN U DOBA KORONE

ZLATKO PREMUŠ IZ BELICE Čovjek koji živi sport proslavio je 53. rođendan skromno i nenametljivo

Svestran čovjek kojeg znaju od Štrigove do Kotoribe jučer je proslavio 53. rođendan

– Sve najbolje našem tateku za njegov rođendan! Ostani i dalje takav kakav jesi jer najbolji si! Slavlje je reducirao COVID-19….

Tako je na svom Facebook profilu poručila Valentina Premuš svojem tati Zlatku. On je jučer proslavio 53-ti rođendan. O broju čestitara nećemo, jer ih je zacijelo bilo napretek, i to ne samo onih koje obilazi raznoseći poštu u ‘murskom bazenu’ za naselja Domašinec, Dekanovec i Novakovec, već i šire.

Taj posao radi u čakovečkoj pošti od 1997. godine. Među čestitarima su bili oni o kojima Zlatko piše i koje fotografira.

Zaslužio je da mu i naš portal ustupi dio prostora, jer je riječ o svestranom čovjeku kojeg znaju od Štrigove do Kotoribe. Znaju ga oni koje smo ranije spomenuli, sportaši i njihovi navijači.

Zlatka moramo spomenuti kao aktivnoga člana izvršnog tijela udruge međimurskih sportskih novinara i lanjskog dobitnika njihovog priznanja kao sportskog novinara za godinu prije. Zlatka treba istači i kao jednog najboljih povjerenika za članstvo u NK Dinamo Zagreb u koji je klub učlanio gotovo 5.000 ‘kibica’.
Rođendan je, za razliku od ranijih godina, proslavio prigodno trenutku, skromno i nenametljivo.

Vjerujemo da je Valentina tu čestitku uputila i u ime svoje sestre Ivane, brata Roberta, zeta Tomeka i svojega budućeg supruga Vladeka. Zlatko to zna, no rekao je kako su mu je desnicu stisnula punica Rozika, majka, mlađi brat Kristijan s obitelji, a posebno je izdvojio preslatku unučicu Martu i suprugu Danicu, ljubav njegova života, a koja je prije tjedan dana obilježila tek pola stoljeća života.

– Ja sam zbog svih spomenutih sretan čovjek – kazao nam je kada smo ga zatekli bez poštanske torbe i foto aparata na drugom slađem zadatku.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije