VATROGASKINJA U OPHODNJI

LANA REMAR ‘Skidam kapu svim profesijama koje su na prvoj liniji obrane od koronavirusa’

- Učenica sam početnica koja uči od najboljih - riječi su vatrogaskinje Lane Remar, članice DVD Pustakovec - Buzovec - Putjane, koja pomaže svojim kolegama u svakodnevnim ophodnjama

U jednoj ophodnji pripadnika DVD-a Pustakovec – Buzovec – Putjane zatekli smo njihovu članicu Lanu Remar. Obilazila je svoj rajon za Veliku subotu, prigodno dekorirana.
Ona je tek nekoliko godina članica spomenutog društva, a ove zime je već stekla zvanje vatrogasac I. klase.

– Ovo je samo nastavak na moju pomagačku profesiju s višegodišnjim iskustvom u djelatnosti socijalne skrbi, a opet jedan novi izazov. u kojem se, kako volim reći, “znanje množi dijeljenjem” i da skidam kapu svim profesijama koje su na prvoj liniji u ovim okolnostima koje su nas snašle – rekla nam je u prolazu, dodavši kako i ona a daje svoj mali doprinos kroz dežurstva i ophodnje koliko joj to radne obveze dozvoljavaju.

– Učim od svojih krasnih kolega iz matičnog DVD-a te svih vatrogasaca diljem lijepog nam Međimurja, a i šire vodeći se izrekom “uvijek biraj ljude koji su bolji od tebe”,”uvijek budi učenik”- rekla je u prolazu za kraj razgovora.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije