ANKETA

DAJTE SVOJ GLAS Podržavate li otvaranje tržnica i produljenje radnog vremena trgovina?

I članovi Nacionalnog stožera podsjetili su građane kako otvaranje tržnica i produljivanje radnog vremena nije poziv da se rade gužve

Nacionalni stožer civilne zaštite dobio je odluku prema kojoj se produljuje radno vrijeme trgovina u naredna tri dana prije Uskrsa do 20 sati. Isto tako, donesena je odluka prema kojoj se otvaraju i tržnice diljem zemlje.

Podržavate li produljenje radnog vremena trgovina i otvaranje tržnica?

Vidi rezultate

 

Mnogi građani su jedva to dočekali, a tržnice su donijele brojne novine koje bi trebale osigurati sigurnost građana kao i samih trgovaca. Međutim, već prvog dana primjećen je veliki broj ljudi u redovima i u trgovinama kao i na tržnicama te se mnogi pitaju koliko će to pomoći obuzdavanju koronavirusa.

>>> Sve informacije, savjete, pitanja i ostalo o koronavirusu pogledajte klikom ovdje!

I sami članovi Nacionalnog stožera podsjetili su građane kako otvaranje tržnica i produljivanje radnog vremena nije poziv da se rade gužve i da se se ne poštuju upute socijalnog distanciranja.

Brojni građani iskazali su svoje negodovanje s tom odlukom zbog činjenice da će u toj situaciji najviše nastradati radnici i da sama epidemija nije još pod kontrolom, dok drugi pak smatraju da će to biti dobro za gospodarstvo dokle god se pritom poštuju mjere socijalne distance.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije