Vijesti / Koronavirus u Međimurju
Koronavirus u Međimurju
VIDEO PORUKA Učenici Srednje škole Čakovec uputili dirljivu poruku zdravstvenim djelatnicima
Screenshot/YouTube

NJIHOVA PORUKA ĆE VAS RASPLAKATI

VIDEO PORUKA Učenici Srednje škole Čakovec uputili dirljivu poruku zdravstvenim djelatnicima

Kako ustrajati kada je teško? Kako biti spreman pomoći usprkos mogućnosti zaraze? Kako se nesebično davati za drugoga? Nemojte odustati! Hvala vam - jer nam vi dajete snagu!

Danas, na Svjetski dan zdravlja posebno posvećen medicinskim sestrama i primaljama, sjećamo se svih zdravstvenih radnika koji brinu o našem zdravlju u ovim teškim okolnostima. Sigurno im nije lako svakodnevno se nositi sa novim vijestima o koronavirusu.  

No, nimalo nije lako ni učenicima Srednje škole Čakovec, smjera medicinska sestra/tehničar koji svoje školske dane provode kao i njihovi vršnjaci diljem naše zemlje, u svojim kućama. Došli su na orginalnu ideju. U ovim teškim trenucima, svatko iz svog doma, snimio je poruku zdravstvenim djelatnicima koja će vas rasplakati.

O njihovoj poruci koju su nam poslali stoji: - Sigurno da u ovakvim trenucima čeznemo za poznatom svakodnevicom, prijateljima, druženjima, ali i izazovima koje smo uspješno savladavali na odjelima Županijske bolnice Čakovec. 

Učenici 4 c razreda su zajedno sa svojom razrednicom Brigitom Prstec poslali poruku svim dragim medicinskim sestrama i tehničarima ŽB Čakovec i to iz svojih domova! U nastavku slijedi video kojim želimo pružiti poruku da i dalje budu ustrajni u onome što rade i želimo im zahvaliti na nesebičnom trudu koji ulažu da naš zdravstveni sustav funkcionira. U nadi da ćemo se uskoro ponovno vidjeti na odjelima, družiti se i upijati nova znanja i stjecati nove vještine izražavamo svoju zahvalnost - kažu u poruci.

'DRAGE NAŠE MEDICINSKE SESTRE I TEHNIČARI, DRAGI NAŠI LIJEČNICI. DRAGI NAŠI ZDRAVSTVENI RADNICI I KOMPLETNO OSOBLJE ŽUPANIJSKE BOLNICE ČAKOVEC.

MI SMO UČENICI SREDNJE ŠKOLE ČAKOVEC, BUDUĆE MEDICINSKE SESTRE I TEHNIČARI I JAVLJAMO SE OVOM PRILIKOM, DA VAM IZRAZIMO SVOJU DUBOKU ZAHVALNOST, NA SVEMU ŠTO ČINITE ZA NAS I NAŠE NAJMILIJE, U OVIM TEŠKIM DANIMA ZA SVE NAS. VI NAM DAJETE PRIMJER!

KAKO USTRAJATI KADA JE TEŠKO? KAKO BITI SPREMAN POMOĆI USPRKOS MOGUĆNOSTI ZARAZE! KAKO SE NESEBIČNO DAVATI ZA DRUGOGA! VI NAM DAJETE SNAGU DA I MI IZDRŽIMO U SVOJIM KUĆAMA, UNATOČ TOME ŠTO BI RADIJE BILI SA VAMA NA ODJELIMA.

UPIJALI ZNANJA, UČILI O SESTRINSKOJ SKRBI I BRIZI ZA OBOLJELE, ( I STJECALI NOVE VJEŠTINE. DA KAO VAŠI BUDUĆI KOLEGE, JEDNOG DANA I MI MOŽEMO NEKOME POMOĆI, BITI PROFESIONALCI U SVOME POSLU KAKVI STE I VI SADA! ZATO VAS MOLIMO, NEMOJTE ODUSTATI! JER MI OVISIMO O VAŠOJ UPORNOSTI I USTRAJNOSTI! PONOSNI SMO ŠTO SMO DIO OVOG PLEMENITOG ZANIMANJA, I ŠTO NAM SVOJIM PRIMJEROM POKAZUJETE KAKVI MORAMO BITI!

HVALA ZA SVE ŠTO STE NAM DALI I NAUČILI NAS, VJERUJEMO DA ĆEMO SE USKORO OPET SRESTI NA DOBRO NAM POZNATIM BOLESNIČKIM ODJELIMA! A DO TADA VAM ŽELIMO REĆI HVALA VAM!!!

Pročitajte i ovo
Najgledaniji video
Najgledanija galerija
Izdvojeno

Vezani članci

Reci što misliš!