ZANIMLJIVA ZADAĆA

DIRLJIVO Hrvate oduševila zadaća koju je poslala učiteljica iz Međimurja

Društvenim mrežama proširila se poruka koju je učiteljica iz OŠ Nedelišće poslala svojim učenicima, trećašima

“Ovu zadaću ću svakako ‘pregledati’ i da se niste usudili ne izvršiti je! A zadaća je: dobro se odmoriti, naigrati, raditi sve ono što vas veseli, biti dobri mami, tati, braći… Pažljivo pročitati poruku i prisjetiti se lijepih trenutaka iz našeg razreda”, započela je učiteljica.

“Dragi ‘mornari’”, nastavila je.

“Sjećate se priče koju sam vam ispričala na dan kad smo se upoznali? Možda i ne. Podsjetit ću vas. Nazvala sam vas malim Mornarima koji će zaploviti brodom, a njega smo onda nazvali 1. B, a on se sad zove 3. B. Brod ‘plovi’ zajedno sa svojim Mornarima, Kapetanicama i Kapetanima. Mornari ste vi, dragi učenici, a mama i tata su Kapetanica i Kapetan. Brodovi ponekad zaplove i olujnim i valovitim morem pa se moraju skloniti u sigurnu luku. Tako je i naš brod sada morao pristati u sigurnu luku dok se more malo ne primiri. Kapetanica i Kapetan sada paze na svoje Mornare”, objasnila je učiteljica učenicima.

“More će se sigurno ubrzo primiriti i naš brod će ponovno zaploviti. Kapetan i Kapetanica će tada opet svoje Mornare prepustiti na sigurnu plovidbu meni, 1. Časniku koji će brinuti o vama Mornarima kada oni ne budu u blizini broda. Do tog vremena Mornari moraju biti strpljivi, a njihov brod i 1. Časnik ih s nestrpljenjem očekuju”, poručila je za kraj.

Riječ je o osnovnoj školi u Nedelišću, a roditelji i učenici imaju samo riječi hvale za učiteljicu koja je poslala zanimljivu poruku, piše Index.hr

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije