Vijesti / Koronavirus u Međimurju
Koronavirus u Međimurju
RIBOLOV U MEĐIMURJU Ipak nema zabrane, ali svakako provjerite nove uvjete za ribolov
Vjeran Zganec Rogulja/Pixsell

novi uvjeti za ribolov

RIBOLOV U MEĐIMURJU Ipak nema zabrane, ali svakako provjerite nove uvjete za ribolov

Nakon što je ranije donijeta zabrana ribolova, donesena je nova odluka Saveza športskih ribolovnih društava Međimurske županije

Prenosimo u cijelosti nove uvjete ribolova na ribolovnim vodama Saveza.

- Temeljem odluke Stožera civilne zaštite Republika Hrvatske od 23. ožujka 2020.godine o zabrani napuštanja mjesta prebivališta i stalnog boravka zbog znatno povećanog rizika od prijenosa bolesti COVID-19 ( koronavirus), a kako bi se smanjila mogućnost daljnjeg širenja bolesti Savez sportskih ribolovnih društava međimurske županije u dogovoru sa Stožerom ukida zabranu te propisuje uvjete ribolova na svim ribolovnim vodama na kojima je ovlaštenik ribolovnog prava.

Individualno, ribolov je moguć uz poštivanje odredbi Stožera civilne zaštite RH o kretanju i napuštanju mjesta prebivališta i stalnog boravka. Okupljane više osoba nije moguće, kako na ribolovnim vodama tako i ribičkim domovima i sastajalištima.

Natjecanja kako ekipna tako i pojedinačna nisu dozvoljena. Ribočuvarska služba radit će svoj posao sukladno situaciji i odlukama Stožera CZRH - stoji u odluci koju potpisuju tajnik Darko Oreški i predsjednik Zoran Pfeifer.

Pročitajte i ovo
Najgledaniji video
Najgledanija galerija
Izdvojeno

Reci što misliš!