Vijesti / Koronavirus u Međimurju
Koronavirus u Međimurju
NOVI PODACI U Hrvatskoj potvrđeno 39 novih slučajeva, ukupno je zaražena 481 osoba
Davor Puklavec/PIXSELL

KORONAVIRUS

NOVI PODACI U Hrvatskoj potvrđeno 39 novih slučajeva, ukupno je zaražena 481 osoba

Dosad su u Hrvatskoj 22 osobe ozdravile, a u Međimurju nije zabilježen novi slučaj zaraze

Nacionalni stožer jutros je objavio nove infromacije o situaciji s koronavirusom. Ministar zdravstva Vili Beroš komentirao je situaciju u Hrvatskoj te naglasio da bi restriktivne mjere koje su uvedene trebale za koji dan dati rezultate. Dosad su u Hrvatskoj 22 osobe ozdravile. Poznati su i nalazi preminule osobe iz Istre i potvrđeno je da je riječ o smrti uzrokovanoj koronavirusom.

>>> Sve informacije, savjete, pitanja i ostalo o koronavirusu pogledajte klikom ovdje!

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Na početku se ministar Davor Božinović zahvalio svima koji prate stožer i prenose informacije kao i građanima koji poštuju mjere stožera. U Hrvatskoj potvrđeno 39 novih slučajeva, kazao je ministar Vili Beroš. Na respiratoru je 14 bolesnika. to je 3 posto na respiratoru, što je dobro, dodao je.

"Mi imamo u zdravstvenom sustavu 19 liječnika specijalista koji su pozitivni, 6 specijaliznata, 7 medicinskih sestara i 2 stomatologa. prosječna dob je 49 godina", kazao je Krunoslav Capak. "Imamo 18.601 u izolaciji, imamo 2347 kotakata koje nadziremo i 536 zdravstvenih djelatnika koji su u samoizolaciji", kazao je Krunoslav Capak.

Pročitajte i ovo
Najgledaniji video
Najgledanija galerija
Izdvojeno

Vezani članci

Reci što misliš!