Vijesti / Koronavirus u Međimurju
Koronavirus u Međimurju
ODLUKA Galerija Sjever svim zakupcima smanjuje zakupninu
PR

Uprava Društva Galerija Sjever

ODLUKA Galerija Sjever svim zakupcima smanjuje zakupninu

Prenosimo u cijelosti odluku iz Uprave Društva Galerija Sjever d.o.o., Čakovec

'ZAKUPNICI STC-a GALERIJA SJEVER

U Čakovcu, 20. ožujka 2020.

Uslijed posljedica širenja COVID-19 virusa na području Republike Hrvatske i situacije koja će posljedično zahvatiti i nesagledivo oštetiti cjelokupno društvo u svim segmentima, Uprava Društva Galerija Sjever d.o.o., Čakovec, dana 20. ožujka 2020. godine donosi

ODLUKU

Kojom Zakupodavac Galerija Sjever d.o.o., Čakovec, Zakupnike s važećim Ugovorom o zakupu na današnji dan, jednokratno ODOBRAVA za plaćanje jedne polovine zakupnine za period od 19. ožujka 2020. godine do 19. travnja 2020. godine.

Obzirom da je Odluka donijeta u tekućem mjesecu, za koji su računi za zakupninu već ispostavljeni i knjigovodstveno obrađeni, ista će stupiti na snagu s danom 01. travnja 2020. godine te će za mjesec travanj Zakupodavac ispostaviti račun za zakupninu u jednoj polovini iznosa mjesečne zakupnine.

Ova je Odluka donijeta u teškim trenucima kada smo svi pogođeni, kao i svim nepredvidljivim posljedicama, ali i u trenutku kada se svi moramo odgovorno ponašati te kroz zajedništvo i solidarnost prebroditi ovu situaciju.

Stoga je Odluka Uprave i vlasnika Društva prema Vama kao dugogodišnjim cijenjenim poslovnim partnerima, s kojima smo korektno gradili pozitivan imidž STC-a Galerija Sjever, donijeta s ciljem i nadom da će ista olakšati Vaše poslovanje i ostaviti Vam više vremena i mogućnosti za druge aktivnosti potrebne u ovakvim vremenima.

S poštovanjem,

Maja Đurkin Međimurec

voditeljica STC-a'

Pročitajte i ovo
Najgledaniji video
Najgledanija galerija
Izdvojeno

Dodavanje novih komentara je onemogućeno.