TU SMO ZA VAS

HVALA VAM! Rubrikom ‘Pitanja i odgovori’ pomažemo cijeloj Hrvatskoj, ali i šire. Naš ste vjetar u leđa

Kada smo u ožujku pokrenuli rubriku 'Pitanja i odgovori' s ciljem olakšavanja vaših života, situacija i problema koji nas opterećuju zbog epidemije, nismo ni očekivali da će ona prerasti naše malo Međimurje i pomoći široj zajednici... Hvala vam!

U početnim danima epidemije koja je promijenila živote sviju nas, nije nam dugo trebalo da se kao medij priberemo i postanemo svjesni da je naš posao sada odgovorniji no ikad. U onim prvim danima, kada je krizni stožer donosio brojne zakone i odluke, mijenjao naše živote, vrlo brzo smo se svi morali prilagoditi na novonastalu situaciju koju, blago rečeno, nitko nije očekivao.

>>> Pitanja i odgovori

Tako smo i mi, kao vodeći medij sjeverozapadne Hrvatske, od naših čitatelja dobivali brojna pitanja. Malo je reći kako su nam u početku stizali brojni upiti koji vas muče i to na sve naše platforme – od Facebooka, do Instagrama, preko e-maila… Kao što uvijek naglašavamo, a posebno kroz vrijeme krize, nastojimo vas izvještavati odgovorno. Hitrim dogovorom u redakciji, uz želju da vam pomognemo u raznim situacijama koje su vas zadesile, vrlo smo brzo pokrenuli rubriku ‘Pitanja i odgovori’ i krenuli u ‘borbu’ zajedno s vama – u što kraćem roku tražimo odgovore na vaša pitanja. 

Svakodnevno smo u kontaktu s voditeljem Službe za granicu Policijske uprave međimurske, Krunoslavom Fekonjom, kojem ovim putem zahvaljujemo, kako bismo vam što brže i točnije pomogli u rješavanju problema vezanih uz koronavirus. 

Moramo napomenuti kako smo istinski sretni, jer smo uz pomoć vas ispunili ono što je cilj svakog medija, učiniti nešto za druge. Učiniti pomak, pomoći u rješavaju nedaća, posebice u kriznim vremenima. No, rubrika ‘Pitanja i odgovori’ nije otvorena isključivo samo za ljude iz Međimurja, niti se samo Međimurci i Međimurke uključuju u nju. Posebno nam je drago što možemo reći da smo prerasli Međimurje, pa čak i Hrvatsku.

Našu pomoć tražite iz svih krajeva države, ali i regije – od Bosne i Hercegovine, Slovenije, Austrije, Mađarske, Njemačke… I na svako, ali baš svako pitanje pronašli smo ili barem pokušali pronaći odgovor. Možda nekima od vas on nije ono što ste u tom trenutku htjeli čuti, ali u ovoj situaciji najbitnije je da svi poštujemo zakon i mjere koje su donesene kako bismo se uskoro vratili u normalu.

Koliko je ova rubrika bitna svima vama, ali i nama, svjedoči činjenica da su neki od naših članaka imali doseg od gotovo 400.000. Hvala vam na tome!

Drago nam je što je naša inicijativa prepoznata na razini cijele Hrvatske. Tako nerijetko vidimo da naše odgovore i članke prenose i nacionalni mediji. No, kao što smo i prije izvijestili, posebno nas veseli što smo prerasli i nacionalnu razinu. Naše vijesti prenose i mediji izvan Hrvatske poput TV Wien-a, te Fenix magazina, hrvatskog izvandomovinskog portala. 

Ono što svaki medij voli čuti, a ni mi nismo iznimka, su pohvale i od strane vas, čitatelja. One su dokaz da radimo pravi posao, a stižu i van granica Lijepe naše:

– Poštovani,
Prvo Vam želim zahvaliti jer ste jedan od rijetkih medija koji u ovom čudnom vremenu nudi konkretnu pomoć stanovništvu zemalja u regiji.

– Želim da Vas pohvalim jer sam na Vašoj web stranici našao više informacija vezanih za novonastalu situaciju sa koronavirusom nego na vladinim zvaničnim stranicama.

Samo su neke od poruka koje su nam dodatni poticaj u našem radu.

Moramo napomenuti da nam je posebno drago što ima i primjera pitanja kojima ste nas i nasmijali. Tako smo nedavno primili pitanje ‘Mogu li samoizolaciju obaviti u šumi u šatoru?’

Dragi naši čitatelji, hvala vam što nam vjerujete, a vaša vjernost je naš vjetar u leđa. Trudimo se da na svako postavljeno pitanje dobijete odgovor, a vjerujte, stiže ih sve više i više. U ovoj situaciji u kojoj se svi nalazimo, drago nam je da smo ispunili naš najbitniji cilj, pomoći vama koji nas pratite. Tu smo za vas više nego ikad prije, rubrika i dalje postoji, a na svako vaše pitanje trudit ćemo se da i daje pronađemo odgovor.

Pošaljite nam svoj upit na mail pitanja@emedjimurje.hr i mi ćemo i dalje nastojati pronaći odgovor u što kraćem roku.

HVALA VAM!
Uredništvo portala eMedjimurje

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije