U Prelogu besplatno savjetovanje na temu novih EU natječaja

Grad Prelog u suradnji s društvom Deloitte Hrvatska organizira savjetovanje na temu poticanja gospodarske aktivnosti i konkurentnosti malih i srednjih poduzeća na temu novootvorenih EU natječaja Ministarstva poduzetništva i obrta i Ministarstva gospodarstva.

Kako bi vam približili izazove i mogućnosti ove tematike, omogućili uvid u institucionalni okvir EU fondova i stručan pregled i ciljeve nadolazećih natječaja, Grad Prelog u suradnji s Deloitteovim timom za istraživanje, razvoj i potpore, vas poziva na savjetovanje koje će se održati 16. travnja 2015. godine (četvrtak) u prostorijama Multimedijalne dvorane u Prelogu, Glavna 33, II kat, s početkom u 12 sati.

Na savjetovanju će sudjelovati predstavnice Deloitte, Sonja Ifković i Ana Buljan, koje će pružiti informacije i savjete o EU fondu za regionalni razvoj, ovlašteni porezni savjetnik Bojan Huzanić te Neven Marić, odvjetnik. Prisustvovanje savjetovanju je besplatno. Predviđeno trajanje savjetovanja je cca 2 – 3 sata.

Organizatori osiguravaju radni pribor. Svoj dolazak možete potvrditi na telefon 040 645 301 ili na email: ured-grada@prelog.hr. – Odazovite se ovom pozivu kako bi iz prve ruke saznali informacije o mogućnostima daljnjeg unaprjeđenja vašeg rada, a samim time i razvoja našeg Međimurja – poručuju iz Grada.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije