Članice Udruge žena Žireki iz Čukovca održale godišnji skup

Kao i brojne druge udruge, svoju je skupštinu održala i Udruga žena Žireki iz Čukovca. Prošle su godine članice Žireka bile izuzetno aktivne.

Tako su sudjelovale na fašniku u Hodošanu i Prelogu, te su sudjelovale u akciji “Zelena čistka”. U mjesecu svibnju bile su u Čukovcu pokretači akcije za pomoć stanovništvu Slavonije stradalom od poplava, sudjelovale su na seoskim igrama u Čukovcu te odbojkaškom turniru, a bile su aktivne oko uređenja cvjetnih gredice u mjestu, javlja Prelog.hr.

Povodom Dana kruha i zahvalnosti zajedno s Čukovečkom udrugom mladih i Mjesnim odborom organizirale su izložbu kolača i starina ispred kapelice Sv. Jakoba. U ovoj godini članice Žireka su sudjelovale na fašniku u Hodošanu i Prelogu te dale svoj doprinos koncertu podrške malom Gabrijelu iz Oporovca.

Naglašena je želja za još boljom suradnjom sa svim udrugama u mjestu i na području Grada Preloga, a u planu je i organiziranje izleta, sudjelovanje u akciji Zelena čistka, sudjelovanje na Seoskim igrama, posjete starijim i nemoćnim osobama, uređenje cvjetnih gredica, organiziranje izložbe povodom Dana kruha, organiziranje zabave povodom Martinja te humanitarno djelovanje.

Za kraj službenog djela skupštine, predsjednik Vijeća Mjesnog odbora Čukovec Mladen Orehovec svim je prisutnim ženama poklonio jaglace povodom Međunarodnog dana žena. Nakon toga uslijedila je već tradicionalna zabava i druženje.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije