U Prelogu se sastali županijski i gradski čelnici

U ponedjeljak, 26. siječnja 2015. u Gradskoj vijećnici Grada Preloga održan je radni sastanak čelnika Međimurske županije i Grada Preloga.

Na sastanku su prisustvovali od strane Županije – župan Matija Posavec, mag. ing. i zamjenici Sandra Herman, dipl. uč. i Zoran Vidović, pristup. oec., te od strane Grada – gradonačelnik Ljubomir Kolarek, dr. vet. med., pročelnica za Upravu i društvene djelatnosti Miljenka Radović, mag. iur. i pročelnik Upravnog odjela za gospodarstvo i financije Željko Poredoš, mag. ing. traff..

Sastanku su još bili prisutni vijećnik Skupštine Međimurske županije Petar Novak i voditelj Odsjeka za javnu nabavu Međimurske županije ujedno i predsjednik Gradskog vijeća Grada Preloga Goran Gotal, dipl. iur., javlja Prelog.hr.

Teme sastanka su bile zajednički projekti na područjima kulture, prosvjete, gospodarstva i turizma. Utvrđene su smjernice za daljnju realizaciju zajedničkih projekata kao što je završetak izgradnje prostora u OŠ Prelog za potrebe jednosmjenske nastave te uređenje prostora Područne škole u Cirkovljanu.

Župan je upoznat s pripremljenim projektima Grada Preloga koji se planiraju kandidirati na predstojeće raspisane natječaje resornih Ministarstava kao i natječaja za europske fondove. Utvrđeni su zajednički interesi u provođenju planiranih projekata.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije