Završio četverodnevni program djece iseljenika

Program Eco Heritage Task Force 2014. koji se ove godine održavao u Međimurskoj županiji, pa tako i Gradu Prelogu, priveden je kraju. Djeca iseljenika su boravila u Prelogu od 7. do 10. kolovoza i za sobom ostavila vidljiv trag, piše Prelog.hr.


U četvrtak su potpuno uredili vanjski dio Dječjeg vrtića Fijolica Prelog te mališanima obojali kućice, tobogane i ogradu oko vrtića. U petak je na redu bilo igralište NK Draškovec na kojem su obojali ogradu, stative i kućice, a u subotu su isto tako uredili igralište NK Naprijed u Cirkovljanu.

Zadnji dan, nedjelja je bila malo ležernija te su ga gosti proveli u Cirkovljanu gdje su prisustvovali Svetoj misi povodom dana sv. Lovre i potom nastavili druženje na preloškoj Marini. Na jezeru im je bio osiguran izlet čamcem do obližnjih otočića gdje su se kupali, a kasnije su ih članovi Zmajarskog kluba Rode Prelog upoznali sa letjelicama. Nekolicina se ohrabrila i odvažila na panoramski let nad Prelogom.

Unatoč zahtjevnom radu na suncu i vrućinama, vrijedni gosti su uspješno obavili sve  zadaće, a istodobno i upoznali naš kraj te proveli vrijeme u ugodnom druženju.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije