Facebook grupa Priločanci u kratkom vremenu ima više od 500 članova

U ponedjeljak je na Facebooku otvorena nova grupa pod nazivom Priločanci koju je pokrenula žena uvijek puna dobrih i orginalnih ideja – Sanja Pigac.

Grupa je osnovana s ciljem druženja i komuniciranja svih koji su iz Preloga, kao i onih koji nisu iz Preloga, ali svejedno vole Prelog i njegove ljude. Pristup grupi mogu imati svi ljudi dobrih namjera i u njoj objavljivati, komentirati, lajkati ili kritizirati. 

– Ono što neću tolerirati su svađe, ružna prepucavanja, busanje u prsa, omalovažavanja i druge negativnosti. Svađalice i frustriranci morat će negdje drugdje tražiti mjesto za ispucavanje. Neću dopustiti niti reklamiranje, te politikanstva bilo koje vrste. Mišljenja sam da ovo ne treba biti mjesto bilo kakvih političkih ili drugih prepucavanja – napisala je administratorica Sanja.

Poučena lošim iskustvima od ranije, kada je vodila Dobre ljude Preloga i tamo doživjela svakakve ludosti, pa i osobne prijetnje, članove koji će unositi negativu kaže da će izbaciti iz grupe, a ne bude li to dovoljno, poduzet će i ostale zakonski raspoložive mjere. Također će njihove poruke negativnog sadržaja staviti javno na stranicu, kako bi svima bile vidljive i kako ne bi bilo nejasnoća glede toga zašto netko nema pristupa grupi.

– Također bih molila da mi se tekstovi neovlašteno ne kradu za javna objavljivanja na drugim mjestima. Ako netko želi nešto objaviti, neka me kontaktira i sve ćemo se dogovoriti.  No, dosta negative, ajmo biti pozitivni i napravimo kroz ovu grupu nešto dobro i pozitivno za sebe i svoju zajednicu, napisala je.

U samo nekoliko sati grupa ima više od 500 članova. – Četiri godine radim u Prelogu, pratim njegov razvoj, događaje i volim ga… Najsretniji sam ujutro kad dolazim u Prelog (biciklom iz Čehovca), i vidim da su kola hitne na parkingu ispred ambulante i kad je ploča za osmrtnice kod zgrade Grada prazna – glasio je jedan od prvih komentara. Možete se i vi pridružiti grupi Priločanci klikom ovdje.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije