Vijesti / Grad Prelog
Grad Prelog
NA TRGU SLOBODE TZG Preloga poziva na izlaganje za Dane kruha i zahvale 30. rujna 2023.
Studio Vipro

DANI KRUHA I ZAHVALE

NA TRGU SLOBODE TZG Preloga poziva na izlaganje za Dane kruha i zahvale 30. rujna 2023.

Prošle godine su Dani kruha i zahvale privukli najveći broj izlagača i posjetitelja, a organizatori se nadaju da će i ove godine ponoviti iskustvo

Kraj mjeseca rujna u Prelog donosi manifestaciju „Dani kruha i zahvale“. I ove se godine manifestacija održava uz Tjedan župnog Caritasa Župe sv. Jakoba u Prelogu, koji će se održavati od 24. rujna do 1. listopada. Turistička zajednica Grada Preloga organizira Dane kruha i zahvale uz sudjelovanje brojnih izlagača s područja Preloga, ali i šire.

Cilj ove manifestacije je pokazati bogatstvo tradicije i baštine našeg kraja s predstavljanjem plodova zemlje te degustacijom kruha i kolača, uz sudjelovanje škola, udruga te poljoprivrednih proizvođača našega kraja. Dani kruha i zahvale održat će se na Trgu Slobode, ispred Doma kulture u Prelogu, u subotu 30. rujna od 8 sati ujutro u organizaciji Turističke zajednice Grada Preloga.

I ove će se godine udruge s područja Preloga družiti uz kuhanje kotlića te se sve udruge koje žele sudjelovati u pripremi bograča, graha, ribe ili kakvog drugog jela u kotliću, također pozivaju da se prijave. Cijelo će događanje popratiti i glazba u živo.

Ukoliko želite izlagati na Danima kruha i zahvale, prijave se primaju najkasnije do 25. rujna u 12 sati na tz@prelog.hr, odnosno do popunjavanja izlagačkih mjesta (broj mjesta je ograničen). Prošle godine su Dani kruha i zahvale privukli najveći broj izlagača i posjetitelja, a organizatori se nadaju da će i ove godine ponoviti iskustvo.

Najnovije

Reci što misliš!