Vijesti / Grad Prelog
Grad Prelog
ROTARY CLUB PRELOG U humanitarnoj gulašijadi pobijedila ekipa 'Pajdiji'
Grad Prelog

PRELOŠKA GULAŠIJADA

ROTARY CLUB PRELOG U humanitarnoj gulašijadi pobijedila ekipa 'Pajdiji'

Subotu, 27. svibnja, iskoristili su, za još jednu uspješnu akciju, članovi Rotary Cluba Prelog

Na prostoru Vrbica, Nautičkog kluba Labud, održala se druga po redu Gulašijada Rotary Cluba Prelog

Pripremljene gulaše ocjenjivali su poznati  hrvatski kuhari, Branko Ognjenović, akademik kulinarstva te Dražen Đurišević uz Anicu Naranđa strukovnu nastavnicu kuharstva iz Srednje škole Prelog i predstavnike koprivničke tvrtke Podravka.

U organizaciji Gulašijade, rotarijancima iz Preloga pomogli su i Rotaract Club Međimurje, Srednja škola Prelog te Nautički klub Labud, a na samom početku sve su pozdravili i zaželjeli puno sreće gradonačelnik Grada Preloga Ljubomir Kolarek te predsjednik Rotary Cluba Prelog Branko Slatina.

U konkurenciji osam ekipa najbolja je bila ekipa naziva „Pajdiji“, koje je predvodio uvijek aktivni predsjednik Zajednice sportskih udruga Grada Preloga Dejan Naranđa, drugo je mjesto osvojila mlada ekipa Srednje škole Prelog, a treće su mjesto osvojili članovi Vidovskih zlatara. Također, svi posjetitelji mogli su kušati gulaš prošlogodišnjih pobjednika, članova Nautičkog kluba Labud, koji su kuhali za sve dobronamjernike.

I ovom prilikom Rotary Club Prelog iskoristio je priliku za skupljanje novčanih sredstava i prigodnu dobrotvornu akciju. Dobrotvornom akcijom prikupljala su se sredstva za terapijsko jahanje djece s teškoćama i za učenike Srednje škole Prelog koji su imali iznimne rezultate i pokazali svoj trud i rad.

Najnovije

Reci što misliš!