zanimljivi događaji

SREDNJA ŠKOLA PRELOG Dođite na Mali Gastro i na već poznatu Gastromaniju!

U cilju promocije Srednje škole Prelog te zanimanja koja se upisuju (opća gimnazija, ekonomist, turističko hotelijerski komercijalist, kuhar, konobar, slastičar, pekar, mesar, pomoćni konobar, te pomoćni kuhar slastičar) škola i ove godine organizira promocijsku manifestaciju pod nazivom MALI GASTRO U Prelogu

Kako je škola partner na EU projektu ReCeZa, čiji je nositelj Srednja škola Zabok, u  manifestaciju će biti uključene i ostale škole partneri te predstavnici realnog sektora, a sve sa željom da se djeci /osmašima pokaže što se sve nudi, kako se radi, koje rezultate škola ima te ono najbitnije – da vide što bi upisom ovih zanimanja dobili i u smislu mogućnosti zaposlenja i u pogledu kasnijeg upisa na više i visoke škole.

Manifestacija Mali Gastro održat će se u srijedu 24. svibnja na platou ispred Osnovne škole Prelog. Započet će u 12.30, a završiti u 14 sati. 

Također u subotu 27. svibnja ove godine u jutarnjim satima škola organizira promocijsku aktivnost u Čakovcu, na glavnom trgu kod Doma sindikata. Imat će već tradicionalnu manifestaciju Gastromaniju. 

Za obje manifestacije su pripremili različite sadržaje; radionice, nagradne igre, degustacije, te naravno puno opuštenog druženja sa SŠP-ovcima.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije